Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love was when i loved you

Mam chłopaka i nic do niego nie czuję co robic ?:(

Polecane posty

jestem zdezorientowana. on jest przystojny...na początku bardzo mi sie podobał...czułam że mój los sie odmieni..ale mineły 2 miesiace i nic nie czuję, ciągle za to wspominam byłego (rozstałam sie 9 miesiecy temu) ciągle go chyba kocham... a ten nowy też mysli o swojej ex tylre że oni sie rozstali z 2 miesiace temu... nic do siebie nie czujemy ...może tylko pociąg..czy warto byc razem?

Gość ofgofkgjsjf
O matko kolejna debilka !! :o Jeśli nic do siebie nie czujecie to po cholere jesteście razem

z drugiej strony to jest taki chlopak jakiego chciałam...pisze do mnie codziennie, zabiega o kontakt, ciagle smsy... widze że dba , wielu facetów tak nie robi... poza tym jest czuły, uroczy, podoba mi sie... nie wiem poczekam jeszcze może coś poczuję z drugiej strony to jest dobre, bo jak byłam z exem to ciagle byłąm zazdrosna, zaborcza...rzucałam sie o wszystko a z tym jestem spokojna...żyjemy swoimi życiami a jak sie spotykamy to jestesmy szczęsliwi...bez siebie też..

Gość OneTwo
Co robić ? Rozstać się, zrób tak zostaw go. Już wiesz co robić, to więcej nie biadol.