Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta sosna.

boje sie zerwac z chlopakiem, bo nie wiem jak sobie poradzi

Polecane posty

Gość a ja mam pytanie - facet
a co poradzicie facetowi z takimi problemami? Pytam szczerze, bo tez mam problemy (moze depresja, zycie z dnia na dzien, nie wiem....), jednak poki co nie odbija sie to na mojej partnerce ani na zwiazku. I chcialbym z tym cos zrobic, poki jestem mlody i zycie przede mna. Psycholog?

Gość zrujnowana emocjonalnie****
ja tez chyba będę musiala się zebrać na odwagę, bo normalnie czuję, że umieram.. dziewczyny słuchajcie - ja nie jestem z Warszawy więc muszę poszukać sobie na własną rękę pomocy, ale naprwdę wielkie dzięki za chęci🌼

a ja mam pytanie-facet zrób coś z tym, życie jest jedno,udaj się do psychologa i pomóż sobie póki nie jest za późno, ja mam 21 lat a czuję się jak skapcaniała 40latka:( strasznie żałuję, że tyle zwlekam..

brak mi już energii, samozapału, zgasłam już i nie widzę perspektyw choć mam plany, nie mam sił czuję się zużyta i wydaje mi się, że nic dobrego mnie już w życiu nie spotka..:( a przecież jestem młoda, ryczeć się chce

Gość a ja mam pytanie - facet
no chyba tak zrobie, bo w sumie nikt mi przez internet nie pomoze w jakis konkretny sposob... ja mam 24 lata:/ nie wiem, dziwnie sie to zycie uklada, polowy albo wiekszosci tych "swoich" obecnych problemow nie mialem jeszcze rok temu.... no nic, zabieram sie za szukanie psychologa. Pozdrawiam i zycze Wam powodzenia ;)

Gość dziewczyny słuchajcie
To się wyrycz, to przynosi ulge a potem zrób cos ze swoim zyciem...

Gość rozdarta sosna.
odswiezam

Gość mmłodaa
Nie spodziewałam się że tyle dziewczyn ma taki problem. Na szczęście ja chodzę jeszcze do liceum... więc wiem co muszę zrobić i to jak najszybciej, aby nie marnować najlepszego czasu : ) Najgorsze jest to, że czasami spojrzę na niego i w jednym momencie jest najwspanialszym chłopakiem na świecie. Ale będę musiała z nim zerwać, jakoś dam radę : )