Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Ze 30 naliczyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bella_ 0 Napisano Lipiec 17, 2011 haha też, ale nie aż tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Lipiec 17, 2011 nie, mam moskitery:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam gdzie isc Napisano Lipiec 17, 2011 wow rekord :D mi sie zlatuje mniej :P zamykaj okna jak siedzisz z zapalonym swiatlem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 17, 2011 jak to jest, że ćmy żyją w nocy, a i tak lecą do światła ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Mam moskitiery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 17, 2011 aha, dzięki za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooo taaaaak Napisano Lipiec 18, 2011 Mnie też się zlatują hurtowo! Masakra jakaś, chyba muszę pomyśleć o moskitierze, choć bardzo mi się to nie podoba :( Okna nie zamknę, bo palę fajki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach