Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaggubioona

co mi jest?? POMOCY!!

Polecane posty

Gość zaggubioona

niewiem co sie ze mna dzieje od jakiegos czasu prawie wogole nic nie jem, zupelny brak apetytu, zaczely wyskakiwac mi pryszcze na policzkach jest ich pelno i jak zlikwiduje jedne to wyskakuja kolejne prawie codziennie cos nowego, przez to chyba popadam w depresje zaczelam unikac kontaku z przyjaciolmi nie mam ochoty na wychodzenie z domu, codziennie placze nawet jak ogladam jakis film czy serial i sie konczy szczesliwie to lzy same cisna mi sie do oczu to zupelnie bez sensu... boli mnie zoladek podejrzewam ze z glodu ale wogole nie mam ochoty nic jesc chce mi sie wymiotowac jak cos jem nawet pizza mi nie wchodzi a jeszcze niedawno ja uwielbialam. Dodam ze mam 20 lat ten stan trwa u mnie juz jakies 3 miesiace i powoli nie wytrzymuje

Gość no jak to czemu?
to do lekarza a nie na forum. :O

Gość iiiiiyyyyy
plan dzialania. 1.morfologia (plus hormony tarczycy)i spacerek do lekarza . 2.wyniki ok-wizyta u psychiatry. dokladnie taką droga szłam z takimi objawami jak twoje. wyszła depresja lękowa.....

Gość koza234
pewnie to dziala tak ; pryszcze=depresja=brak apetytu

Gość muszkazjabuszka
gronkowiec

Gość zaggubioona
no jak to czemu? - po to jest forum zeby w razie potrzeby zapytac nie sadzisz? do lekarza owszem pojde ale najpierw wole sie tutja czegos dowiedziec