Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnie chore

za tenisówki 85 zł

Polecane posty

Gość bo to next..... tu sie liczy
metka :o ale ogólnie tenisówki bardzo fajne, ciekawe :)

Gość a ja ani razu bo ja nie
sa brzydkie, ta dziewczynka jakas straszna, poza tym z daleka w ogole nie widac co tam jest, a kolory takie se

Gość sok w kartoniku...
paskudne i nie wierze ze ktos tyle licytuje,pewnie sztucznie przebijane oferty.

Gość pingwinnn
tu się liczy metka ;) next to next ;) a allegro teraz bardzo pilnuje sztucznego podbijania ;) co do tenisówek next, to zwracam jedynie uwagę, ze sa niskie " w paluszkach" i nie dla każdego dziecka wygodne ;)

Gość wyprawa na ksiezyc
Ja kupilam z wyprzedazy za 8 zl :P

Ich wygląd to dyskusyjna sprawa, ale 85 zł za kawał gumy i materiału to przegięcie. Next czy nie Next, nie są warte swojej ceny.

Gość pingwinnn
no dla mnie 85 zł za tenisówki dla dziecka to też przegięcie, nawet jeśli to next ;)

Gość bukaaa
Myślałam, ze szał na next już przeszedł ;)

Gość bihgyg
nie gadajcie ze next to next i jest jakos szczególnie chodliwy...mam kilka fajnych bluzek z nexta w bdb stanie po synku wystawionych na allegro i nikt nie licytuje,koszule z nest tak samo po 8 zł tez nie było chetnych a tu tenisowki za 85 zł :-O

Gość a mi sie wydawało ze 85 zł
to duzo spójrzcie teraz :D

Gość NEXTNEXT NEXTOWNIA
cena jest za MARKĘ NEXT, !!

Gość bbbuuuhhhhhahhhhhaaa
to jest nie mozliwe przeciezs te buty nowe napewno tyle nie kosztuja,tyle to mozna dac w firmowym sklepie nike czy adidasa za buty sportowe jak jest promocja!a nie za szmaciane tenisówki,nie wierze ze ktos tyle dał!

Gość vergcfxdwzs
dla mnie te tenisówki są brzydkie... Za 30 zł bym sie zastanawiala, a tu 130 zł. Masakra :o co kogo obchodzi Next. Ludzie wy naprawde patrzycie nie na wygląd tylko na Markę? Dla mnie to nie ma znaczenia, dla mnie towar ma być ładny, a marke mam w tyłu. I tak z reguly metki wycinam. Pamiętam jak moja córka dostała na urodzinki dres Adidasa. Metki długie na 5cm odrazu wzięłam sie za nożyczki a koleżanka: "no przestać odcinac przecież to Adidas" :o Beznadzieja.

Gość bbbuuuhhhhhahhhhhaaa
uzywane botki za 63 zl :-0 i inne ciuszki uzywane które ludzie bardzo wysoko licytuja,dziwne ja mam aukcjie i tez mam next i h&m za grosze i nie ma chetnych...

la mnie to jakies nieporozumienie. dokladasz 40-50 zl i masz buciki ECCO w outlecie! o jakosci jednym i drugich chyba pisac nie musze....no,ale jak ktos musi miec wszystko Nexta,to jego biznes :)

Gość y6778
nie chce mi sie w to wierzyclll

Gość pingwinnn
łaał niezła cena :) ale podobnie jest z zimowymi kurtkami nexta, uzywane na allegro z dobrych kolekcji dobijaja doooobrze ponad 100, podczas gdy nowe oscylują w okolicach stówy jedynie ;)

Ja mojemu dziecku kupiłam nowe za 200 zł z conversa. A sobie kupuję buty za 1000 zł, ale sezonowo. Mam i takie za 60 zł japonki, bardzo wygodne.

Gość Layah
Jak dla mnie bardzo tanie....;L mam 14 lat ost. kupiłam: małą czarną od Prady- 1500zł buty na platformie od Gucci'ego- 1099zł kopertówkę od Chanel- 1800zł acha i jeszcze zegarek Clavin Klein To na bal charetatywny Jak dla mnie to każdy musi wiedzieć czy może pozwolić sb na taki wydatek w swoim budzecie, pozdrawiam- Layah Moiss

Gość ale zabawna jestes
chanel torebke za 1800zl, pokaz gdzie mozna kupic orginalna za taka cene bo wiem ze najtansze zaczynaja sie cos ok 1000$ ale sciema:O

Gość ta kobieta nie wiem czemu
ale zawsze osiaga wysokie ceny ze sprzedazy

Gość pingwinnn
to tak jak z kombinezonami tchibo, podobna jakośc i styl, a ceny w zimie używanych kosmiczne!!! do tego w sklepach wykupują na potęgę!!!

Gość kkkhokui
i własnie to jest baaardzo dziwne ze własnie ten sprzedawca tak drogo sprzedaje,jest mnostwo osób co maja uzywane ciuszki na allegro nexta,nike,wójcika i za grosze sprzedaja bo chetnych nie ma.

Gość czyli juz kojarzycie
bognar :D fenomen nie ? co najciekawsze ona FATALNIE UBIERA DZIECKO

najlepszy jest tekst ze kombinezon kosztowal majatek a jest z cubusa hehe...no w cubusie to jakos nie widzialam nigdy ciuchow ktore kosztuja majatek bo czesto tam kupuje same.. trampki z nexta za 130 zl..hmm wygladem mi sie podobaja ale za trampki bym nie dala tyle owszem kupuje adidasy malemu tez daje 130-150 zl..ale trampki nie sa tyle warte. Cos mi sie wydaje ze ceny ma podbijane przez znajomych