Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do oceny

Moje zdj do oceny+pytanie

Polecane posty

Gość Do oceny

Witam chciałem wrzucić kilka fotek do ocenki: [pl.tinypic.com/view.php?pic=3503yns&s=6] [pl.tinypic.com/view.php?pic=29vxnaa&s=6] [pl.tinypic.com/view.php?pic=9091t4&s=6] Samochód mitschubisi eclipse III gen.(podobny do tego tutaj): http://otomoto.pl/mitsubishi-eclipse-stan-bdb-C14735413.html Teraz takie pytanko czy bardzo nieśmiały chłopak z takim wyglądem przy wzroście tylko 180cm :( (wiek 18 i pół roku) ma szansę na dziewczynę?

Gość Omega.
w te linki się nie da wejść ćwoku :o

Gość omega sama
jesteś cwok jak skopiowac i wkleic nie umiesz

Da się, starczy skopiować. Autorze;) oczywiście, że masz! Masz świetne ciało, naprawdę;). A co do samochodu to ja się nie znam i nie mam pojęcia czy robi różnicę.

Gość Do oceny
No coś nie działają fakt :/ Może tak będzie chociaż łatwiej je skopiować i wkleić.

Gość Omega.
a że ten niby koks to ty? ahahahahaha a myślałam, że reklama, dobre:D pewnie, że masz szansę na dziewczynę-pełno blachar na ulicach 🖐️

Gość chcaca wyjchac z Polski:(
dodaj do tych zdjęc rozwiązany przez Ciebie test IQ:)

Gość sfdsssfdss
Nie wiem jak twarz ale cialo ok

Gość Do oceny
No właśnie co do twarzy to mam opory przed wklejeniem. Na to forum może wejść tak naprawdę każdy ^^ Może Bradem Pittem nie jestem ale wydaję mi się, że jest dobrze. Co do samochodu to kolor się zgadza tylko, że ja mam tapicerkę ładniejszą(według mnie) a dałem je do pokazania bo kumpel mi mówił kiedyś, że dla większości dziewczyn samochód ma spore znaczenie.

Gość Do oceny
Co do IQ to dawno nie rozwiązywałem żadnego testu ale chodzę do dobrego LO, po którym wybieram się na studia(farmacja lub medycyna) ale jeśli macie jakiś taki test to mogę go rozwiązać i opublikować tutaj swój wynik.

Gość sfdsssfdss
wg. mnie tez zdjecie samochodu nie potrzebne ,ale wyglada niezle -jesli juz chcesz znac zdanie na jego temat

Gość sfdsssfdss
zaraz ci da ta idiotka link do platnego testu iq za ktory pewnie odpalaja jej 1zl :classic_cool:

Gość Do oceny
To dzięki wszystkim za odpowiedzi^^ Co do auta to cieszę, że uważacie, że niepotrzebnie je wklejałem bo rzeczywiście nie chciałbym, żeby jakaś dziewczyna pokochała mnie tylko dla samochodu. Teraz jeszcze muszę jakoś przełamać tą nieśmiałość i może coś z tego będzie:)