Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limoni

Pytanie do chłopaków/mechaników jak są /czy warto kupić to auto link

Polecane posty

Gość limoni

zakładam topik jeszcze raz bo chciałam dzisiaj jechać po ten samochód ale jest napisane w ogłoszeńiu ze jest do wymiany skrzynia elektroniczną bo kierunkówskazy nie działają a to ogłoszenie : (3) Renault Megane Powrót Cena: 4 300,00 PLN Przebieg: 186 km Rok produkcji: 1999 Informacje: Rok produkcji: 1999, Przegląd: 12/2011, Ubezpieczenie: 12/2011, Skrzynia biegów: manualna, granatowy, Liczba drzwi: 2/3 Dodatkowe wyposażenie: ABS, el. szyby, el. lusterka, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer Opis pojazdu: Witam, Mam do sprzedania Renault Megane Cupe , rocznik 1999. Samochód na chodzie, jedynie wymaga wymiany skrzynki elektronicznej, ponieważ nie działają w nim kierunkowskazy.: a to link jednak nie wiem czy będzie działał bo korzystam z internetu w telefonie

Gość limoni
link- m.otomoto.pl/oferta/C19581420?fromweb

Gość olgaola85
skrzynki? a nie wtyczki? ja w corsie z 94 roku mam po lewej stronie kierownicy i tam s atakie przekazniki do wycieraczek itd i mi tez sie zjaralod kierunkowskazów i to kosztuje jakies grosze:P wiem ze zeby dojechac gdziestam to to lutowałam zanim kupilam bo po prostu cyna sie wykruszyla i nie przekazywała:) ale to koszt 20zł:P ale jak maszzamiar kupic auto to wez 100zł wiecej i zaprowadz je na warsztat bo tak sie samochodow nie kupuje mi wlasnie pan porbowal wcisnac auto po karambolu przod i tyl skasowane- ponaprawiane ale co z tego;] zaraz rdza i zabawa w wwydoawanie pieniedzy

Gość khagern
po pierwsze musisz sie uspokoic bo zabardzo jestes napalona na to auto, stanu technicznego auta nie da sie ocenic na podstawie zdjecia a tym bardziej na zapewnieniach sprzedajacego najlepiej z takim autem podjechac na jakas diagnostyke i sprawdzic stan tech a jeszcze lepiej jechac z jakims dobrym mechanikiem przy takim roczniku auta wyglad jest juz malo istotny bardziej istotny jest stan silnika i reszt podzespolow bo moze sie okazac ze auto bedzie cie kosztowac fortune i kupe nerwow wiec na spokojnie to sobie przemysl i nic na szybko aut na rynku nie brakuje