Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhh.

Znów miałam dziwny sen :(

Polecane posty

Gość ehhhhhh.

Jakiś czas temu pisałam tu że miewam prorocze sny, to znaczy np. śnią mi się osoby których od dawna nie widuje, a za 2-3 dni albo dostaje od nich wiadomość albo spotykam przypadkiem, albo też inne sytuacje które się potem sprawdzają np. przyśnił mi się wynik matury i tak też się stało. Dziś po raz pierwszy przyśnił mi się mój sąsiad, nie pamiętam dokładnie w jakiej sytuacji natomiast wiem, ze go bardzo dokladnie widziałam. Mieszkam w domu dwurodzinnym, ale nigdy z nim nie rozmawiałam (chyba ze tylko dzien dobry). Rano obudziłam się, wyjrzałam przez okno a tam policja i karetka, okazało sie że dzisiaj w nocy on sie powiesił :( nie wiem co o tym myslec...

Gość anonimowaaaaaa
wooow , ja takie sny mialam 2 razy na temat mojego love..i fakt tez zawsze cos sie akurat wtedy wydarzylo ale nie tak czesto jak ty

Gość szop gracz
przeczytaj to: Mamo, mówi mały Jasiu: Tato się powiesił na strychu. Mama biegnie na strych, a tam nikogo nie ma. Jasiu na to: Prima aprilis, tato się powiesił w garażu.

Ehhhhhh też mam prorocze sny :( często mi się śnią rzeczy które potem się sprawdzają tzn symbole w snach sprawdziłem i okazało się ze ktoś z rodziny umrze no i tak mi w przeciągu kilku miesięcy odeszło kilka osób z Rodziny :( teraz czuję ze nadchodzi moja kolej i strasznie się boję :(

Gość ehhhhhh.
kiedyś przyśniła mi się identyczna sytuacja jaka miała miejsce w rzeczywsitości. ale to bylo jeszcze w szkole podstawowej i to była raczej błaha sprawa, ale bardzo mnie to wtedy zdziwiło.

Gość ehhhhhh.
up

Gość Maddaliena
Mnie czesto sie snilo ze ojciec mnie molestowal co nijak mialo sie do rzeczywistosci.