Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nałogowy kawoholik

ile kaw dziennie pijecie?

Polecane posty

Gość nałogowy kawoholik

ja 3 mocne kawy i jestem śpiąca:o

Gość nie lubię kawy i
nie piję

1 dziennie zazwyczaj a śpiąca bym była nawet jakbym z 4 wypiła;) Mam strasznie niskie ciśnienie.:O

Gość dzieckoxxiw
kawa pobudza kasę

Gość jestem tu ludzi tłum
ja pije 4 :) dwie rano i dwie południem:)

Od dwóch do trzech. Pierwszą gdy tylko przybędę do pracy, ewentualną drugą około godziny 10, a ostatnią po pracy w szerokim zakresie godzinowym 16-20. Unikam spożywania większych ilości ponieważ powyżej wspomnianych dawek zaczynam chodzić po ścianach, lub też ogarnia mnie niepohamowana senność.

Gość Uczennica:)
5-6, ale w specjalnej kolejności rano czarna gorzka kawa w kubku potem z cukrem i mlekiem w filizance. Dwie nastepne to albo caffe latte albo taka jak poprzednia w miedzyczasie espresso... Nie jestem pewna jak sie pisze te kawy, ale taka kolejnosc uwielbiam

Gość fiolekk19
Jedną :) czasem dwie.

Gość wilde blue bird
ja, zanim zaszlam w ciaze to ok 5 wypijalam, teraz (5 m-c) i casem sobie pozwole na mala filizanke slabej kawy ale nie smakuje mi tak jak pzed ciaza. Teraz bardziej mi pochodzi zbozowa, ktorej wczesniej nie tknelabym za nic :D co to ciaza robi z czlowieka :D Nieraz mam taka ochote na wielki kubek goracej kawy + fajeczka - mmmmm... no nic , musze jeszcze poczekac troche...

Gość ania.bedzin
Jeśli zastanawialiście się kiedyś, dlaczego nie potraficie w efektywny sposób nikogo uwieść to warto skorzystać z pomocy specjalistów :) mówię tu o kursach prowadzonych przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja byłam u nich na szkoleniu dla kobiet Alpha Female i jestem pod wrażeniem ich pracy i tego, jaką uwodzicielską kobietę we mnie odkryli ;) dawniej nie potrafiłam przełamać oporów i barier dzielących mnie z mężczyznami, teraz uwodzenie to dla mnie łatwość i przyjemność ;) polecam i wam ich kursy www.wyzszaszkolauwodzenia.pl.

1 max 2 ale slabe z duza iloscia mleka - w pracy bo w domu, w weekendy nei pije wcale

Gość dzieckoxxiw
a w czym problem w tym że pijecie kawy? bo nie rozumiem picie czego innego nie czyni problemu ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? chyba jestem głupi

Gość dewdwd
ja pijam 1-2 kawy dziennie. Zawsze na dzień dobry do śniadanka jedną i potem czasem drugą tak w południe. Staram się zrezygnować z tej drugiej kawy bo jest mi po niej niedobrze i w sumie jej nie potrzebuje piję bardziej z przyzwyczajenia. Ta poranna kawa strasznie mi smakuje i czuję że to jest to natomiast ta druga już zupełnie jest mi zbędna. Musze się oduczyć jej pić. Staram się równiez zrezygnować z czarnej herbaty w sumie to chyba ze 2,3 tygodnie juz nie połam. Pijam czerwone, ziołowe, miętowe czasem zielona ale ona taka goszka jest

Gość fiołkowapanna
mam 23 lata i kawa za huu nie chce mi smakowac;) siostra sie smieje,ze ne jestem dobrym gosciem;) ale co ja na to poradze,kawa jest ohydna;)

Gość poznański słowik
1 z samego rana, każda kolejna już nie działa i nie widzę sensu pić tego paskudztwa. :D

Gość gość
piję jedną w tygodniu, jak mam ochotę.

Gość meliska z pomarańczą
fuj kawa takie błocko..............1l zielonej herbaty, roiboos, hibiskus, wodę z cytrynką, Kubusia, sok pomidorowy, jogurt, raz na jakiś czas coca colę

Gość gość
Po kawie jest nieciekawy zapach z ust, no chyba ze myjecie po niej zęby

Gość gość
Zazwyczaj maksymalnie dwie, zobaczcie tutaj - https://kapsulkakawy.pl Posmakowała mi taka kawa, klasyczna raczej mi się znudziła. Takie klimaty zdecydowanie mi odpowiadają. A Wam?

Gość gość
1, góra dwie. Najchętniej czarna, gorzka, americana, z ekspresu. I nie dlatego, że jej potrzebuję, ale dlatego, że bardzo lubię ten smak. Piłbym więcej, ale jednak nadmiar kofeiny zdrowiu nie służy

Gość gość
po kawie okropny zapach z ust i brzydkie zęby nie pije

Gość gość
W liceum wypijalem srednio 2-3 slodkie kawy rozpuszczalne z mlekiem Jacobs Gold dziennie. Na I roku studiow pilem jak szalony. Czasem 4 kawy parzone dziennie. Chodzilem jak wystrzelony i czesto wypijalem piwo albo ziolka wieczorem zeby zasnac. Obecnie pijam taka lurke rozpuszczalna z mlekiem dla przyjemnosci. Raz dziennie.

Gość ooooooj
Ja piję zazwyczaj 2-3 dziennie. Nie wyobrażam sobie nie zacząć dnia moją ukochaną Fogo Colombia Excelso! Przepyszna, aromatyczna i daje energetycznego kopa! https://kawafogo.pl/

Gość dawny ladaco
4 rozpryszczalne:D

Gość gość
Pobudzenie, jakie odczuwamy po kawie, to nic innego, jak wprowadzenie organizmu w stres. Nie jest to pobudzenie takie jak np po amfetaminie czy kokainie. Nie jest ono oparte o neuroprzekaźniki pobudzające (dopamina i serotonina). Ale jest oparte o hormony stresu i strachu.