Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pregnants

Kobiety ciężarne, czy to wypada? fetysz?

Polecane posty

Gość Pregnants

Zaobserwowałem, że mnie już od dawna podniecają kobiety w ciąży, które mają już widoczny brzuch i zmienione piersi, czyli brodawki oraz sutki, traktuje to jak piękny stan w kobiety jest wtedy kobieta. Oczywiście miałem i mam nadal kontakty z kobietami, które nie były w ciąży, ale popatrzeć na ciężarne oczywiście lubię ,a nawet nie miałbym nic przeciwko, żeby taka kobieta zrobiła mi pokaz lub może nawet coś więcej.

Gość Sagats
Nie zrozumiałaś kochaniutka, ale nie potrzebuje widzieć od razu wiele kobiet na raz w ciąży, albo być przy porodzie, tylko sam fakt, że podniecają mnie też kobiety ciężarne, ich figura, biust, brzuszek. Nawet chętnie na skype bym poznał taką kobietę :)

Gość Sagats
Jak moja jamniczka była w ciąży to ciągle dotykałem jej brzucha moim kutaskiem i małych suteczków tez.Niestety już się oszczeniła:(

Gość Pregnants
Widzę ,że Sagats podszył się pod Sagats'a ale i tak to nie zmienia faktu, że kobiety ciężarne podniecają facetów i są warte grzechu, a może któraś z Was jest teraz w ciąży i ma ochotę na skype się pokazać na małe co nie co?

Kociamordka Byłem, odbierałem i jakoś nie przestały mi się podobać ani kobiety w ciąży, ani po ciąży, ani przed ciążą...

Ruslan rozumiem,ale tu gosc ma szczegolne jazdy,bo gdy rodzi Twoja kobieta to juz jest inna bajka.:D

Możliwe bo swoje dziecko odbierałem... No i seks z ciężarną też swoją :D

Gość Pregnants
Kociamordka Po prostu, można też to nazwać jak to woli, że to fetysz, ale ja tego tak nie uważam, gdyż normalnie mogę odbyć stosunek z kobietą ,która nie jest w ciąży ,tylko dodatkowo mnie pociągają kobiety w ciąży :)

Gość Pregnants
Temat oczywiście jest nadal aktualny, a więc może jeszcze ktoś z Was się wypowie :)

Gość Pregnants
Szkoda, że jeszcze ktoś z Was nie chce się podpiąć do tego tematu, kto lubi takie klimaty? Być może na tym forum są kobiety w ciąży i lubią pozować przez kamerką Skype?

Gość Olenka28
Ja jestem,ale na pozowanie brak mi odwagi.....mam na razie nieduży brzuszek i wielkie, ciemne brodawki z mega wrazliwymi sutkami;) Szkoda,ze męża to nie kręci i raczej unika zblizen:/

Gość Pregnants
Bzdury opowiadasz, że to zboczenie, a nie np. fetysz :] Zboczenie, to by było wtedy ,gdyby tylko przy kobiecie w ciąży lub tylko z kobietą w ciąży mógł osiągnąć swoje zadowolenie i mieć tylko z taką kobietą swój orgazm :)

Gość Pregnants
Olenka28 Twój mąż nie wie co traci, to jest najpiękniejszy stan w którym jest kobieta, a jej figura sama mówi za siebie :) Szkoda, że Twój mąż nie pomyślał ile jest małżeństw i facetów, gdzie ich kobiety nigdy nie będą w ciąży, a tego pragną :( Oczywiście wcale nie musisz pokazywać swojej buzi, ani nawet mnie oglądać, tylko potraktuj to jako AKT artystyczny, a jak masz ochotę na coś więcej np. na Skype i bardzo chętnie :) mam na razie nieduży brzuszek i wielkie, ciemne brodawki z mega wrażliwymi sutkami ... sama się idealnie określiłaś i ten wygląd dla faceta jest cudowny :)

Gość Olenka28
Miło mi ze są mężczyźni, których kręci taki stan.... Niestety do kontaktów internetowych z nieznajomymi podchodzę sceptycznie, gdyż mam niemile doświadczenia:/ Choć propozycja necaca,bo we mnie hormony aż buzuja i nawet obiad kojarzy mi sie z sexem;) Mąż jest trochę speszony moim stanem i cały czas sie boi,ze możemy zaszkodzić dziecku....ehhhh,życie jest niesprawiedliwe!!!!

Gość Olenka28
Postarają sie Staranniej dobierać słownictwo...

Gość Pregnants
Olenka28 Niestety do kontaktów internetowych z nieznajomymi podchodzę sceptycznie, gdyż mam niemile doświadczenia:/ Wielka szkoda, że zraziłaś do kontaktów internetowych przez jednego "gnoja" a teraz wszyscy faceci na tym tracą :( Oczywiście chętnie dam siebie bliżej poznać, żeby się przekonała, że mam w stosunku do Ciebie czyste intencje, jestem facetem bez zobowiązań. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej o mnie, albo masz jakiś dla mnie "test" żeby mnie sprawdzić, żebyś się przekonała do mnie i nie była rozczarowana. Oczywiście jestem facetem dyskretnym.

Gość Boski Cezar
Maciory hehe. Ładne kobiety w ciąży są sexy.

Gość Boski Cezar
Kiedyś miałem taką ulubioną modelkę, czasem szukałem jej aktów. Ma specyficzny typ urody i nie jest na "topie" Ostanio trafiłem na jej akty w ciąży, naprawdę bardzo podniecające.

Gość Pregnants
Martva No niezle, a dla mnie to oblesne maciory. Patrzcie ją ... odezwała się małolata, która nie wie co to jest macierzyństwo i nie widzi, że kobieta w ciąży jest wtedy w stanie błogosławionym.

Gość Pregnants
Boski Cezar Dasz radę podać link do tych aktów? lub wysłać na adres e-mail?

Gość Boski Cezar
No jak to? To już Oleńki nie podrywasz? Będzie zazdrosna. A tak na poważnie , to nie potrafię tego znaleźć, dawno to było, pani ma już chyba kilkuletniego brzdąca.

Gość Pregants
Boski Cezar Nazywać to możesz jak chcesz, nawet że to podrywanie. Oczywiście, że w dalszym ciągu mnie interesuje Olenka28 :) Przecież nie wiedziałem, że zdjęcia były już tak dawno wykonane, ale i tak nie zmienia, to faktu, że AKT to dzieło sztuki :)

Gość Pregnants
Olenka28 Pamiętaj ,że nadal czekam na Ciebie, kto wie może dasz radę się "przełamać" a wtedy oboje popłyniemy do krainy rozkoszy :)

Gość Pregnants
Naprawdę ciężko w to uwierzyć, że tak mało jest kobiet teraz ciąży, które chętnie będą prezentowały swoje walory :(

Gość Pregnants
Wielka szkoda, że już tu nie zagląda Olenka28 :( Oczywiście liczę też na inne kobiety ciężarne :) które chcą zaprezentować swoje cudowne walory i piękno kobiecego ciała :)