Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pregnants

Kobiety ciężarne, czy to wypada? fetysz?

Polecane posty

Gość Pregnants
Nadal nie ma chętnych kobiet, ale jak to mówią szukajcie, a znajdziecie :)

Gość TonikZimny
Oczywiście nie jesteś sam, czyli nie tylko Ty uwielbiasz kobiety w ciąży, a więc jest nas już dwóch, ale sam wiem, że dużo więcej, tylko faceci nie chętnie o tym otwarcie mówią ;) Obecnie moja żona jest w ciąży i ma ciągle ochotę na sexik, ale nawet gdybym jej pozwolił na pokaz przez Skype, to ona jest dość nie śmiała i nie ma odwagi :( Trzymam za Ciebie mocno kciuki, gdyż wiele jest kobiet ciężarnych, tylko albo tego tematu nie czytali, ale nie mają zbyt odwagi na pokaz.

Gość Pregnants
Wielkie dzięki za takie słowa, tylko myślę, że może ten tytuł tematu jest zły, który mówi o czym innym trochę, a nie o tym, że szukam na Skype chętnych kobiet w ciąży :(

Gość TonikZimmy
Kto może i masz racje, ale ten tytuł nie jest wcale taki zły.

Gość Pregnants
Na razie bez echa, ale trzeba mieć nadzieje i być cierpliwym :)

Gość gość
Ciekawe, czy są obecnie kobiety w ciąży, które się nie wstydzą swojego ciała? Prawdę mówiąc, to ja też uwielbiam podziwiać piękno kobiecego ciała, która jest w stanie błogosławionym.

Gość gość
Jestem w dość już zaawansowanej ciąży i nie wiem czego miałabym się wstydzić. Mężowi się podobam, seks mamy często, czasem jest zabawnie bo w czasie uniesień upominamy się nawzajem "uważaj na brzuszek" :) mamy juz jedno dziecko, mąż był przy porodzie, Przecinał pepowine. Teraz znów chce być przy narodzinach swojego dziecka :-)

Gość gość
Skoro tak mówisz, to ciekawe, czy byś pokazała się obcemu facetowi całkiem nago? Nie musisz wcale pokazywać swojej buzi, tylko swój biust i brzuszek ciążowy.

Gość gość
Nago w ciąży czy poza nią pokazuje się tylko mężowi.

Gość gość
Ja dziś czytam ten temat i nie wiem, czy znajdzie się odważna kobieta, która pokaże swoje walory jako kobieta w ciąży obcemu mężczyźnie? Ja mam teraz na myśli kamerkę internetową, wiadomo że to wszytko by musiało być anonimowe oraz jak ktoś tu powiedział wczesnej, że nie musi być widać wcale twarzy. Ja trzymam swoje kciuki i czekam, czy znajdzie się jakaś wyzwolona kobieta w ciąży na tym forum?

Gość gość
Kobieta w ciąży zazwyczaj jest zajęta, a skoro jest zajęta to znaczy, że obcemu facetowi nie będzie pokazywać się nago.

Gość gość
Dobrze stwierdziłaś, że zazwyczaj jest zajęta, ale to oznacza, że są też wolne kobiety lub takie, które są w ciąży, a ich partner ma wstręt przez zbliżeniami z taką kobietą lub przez cały okres w którym jest w ciąży unika z nią wszystkiego co jest intymne z powodu, że na niego nie działa podniecająco, tylko wręcz odwrotnie. Pozostaje tylko mam czekać na kobietę wyzwoloną, która pokaże się obcemu facetowi.

Gość gość
Mój mąż nie mial potrzeby fatyszów bo zawsze jest przy Kazdym badaniu pochwy i był przy badaniu w ciaży wspierał porody.I nie ma jak piszą tepe baby,ze wpływa ujemnie na seks widok rodzącej!!

Gość AGATA

Mam 25 lat jestem w 8-smym miesiacu ciąży,bardzo często chodzę po domu nago.Brzuszek i wielkie cycki zarośnięte Cipa pięknie się prezentują.Z moim mężem uprawiamy sex co dziennie w różnych pozycjach.Od tygodnia nagrywany sobie filmiki,wczoraj wyslalam filmik siebie nagiej koledze był bardzo zadowolony.Zapytał czy pokaże mu sie nago(brzuszek cycki i cipke)zgodziłam się i w Niedziele się spotykamy.Może być fajnie.

Gość AGATA

Piszę do gościa PREGNANTS bardzo chętnie się zgodzę wysłać ci swój nagi filmik na którym widać mój Ciezarny brzuszek duże cycory i zarosnieta Cipę.Napewno będziesz zadowolony.

Gość AGATA

Witajcie,chciałbym wam powiedzieć że wczoraj spotkalam się z kolegą.Kolega dostał odemnie mój nagi filmik.Zapytałam czy jak mu pokaże mój Ciezarny brzuszek duże cycory i zarosnietą cipke to nie będzie mówił ze jestem może łatwa.Nic takiego nie powiedział a jak zobaczył mój Ciezarny duzy brzuszek wielkie cycory i zarosnietą cipe to na chwilkę go zatkało z wrażenia.Powiedział piekne słowa(cięzarna kobieta jest piękniejsza od najpiękniejszego kwiatu na ziemi).  Doradźcie co robić ten kolega pyta o wspolny sex a ja nie zdradzę męża. Pozdrawiam.

Gość Adam

Agata moim zdaniem już zdradzilas meża.Bo dawanie koledze swoich nagich filmów w zaawansowanej ciąży  gdzie widać nagi brzuch piersi i piłkę a potem pokazywanie się mu na żywo to jest zdrada.Radzę ci powiedzieć mężowi by się nie dowiedział przez przypadek.

Gość Paweł 21
Dnia 18.07.2011 o 14:36, Kociamordka napisał:

na pokaz zawsze mozesz jechac na porodowke,wierz mi odechce ci sie ,czegos wiecej.

Byłem przy porodach ukochanej i jestem podczas badań cipki. A seks z ciężarną jest boski.

Gość Marcin Miły

Żona była w ciąży trzy razy. Cały czas jest seksowną i atrakcyjną kobietą. Najbardziej podniecała mnie jej taka nabrzmiała cipka i piersi które tak wyglądają tylko u ciężarnych. Nie zdradzałem żony ale widziałem/podglądałem koleżanki. 

Dołączę się do grona członków, hihi, szalejących za ciałami ciężarnych kobiet kobiet. 

Dodam, że w ogóle nie interesuje mnie brzuch takiej babeczki. Na filmach gdzie facet zaczyna się spuszczać na brzuch. Od razu wyłączam. Całuje wszędzie ciężarne. Dużo seksu życzę.