Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leokadia75

Burn & Shape

Polecane posty

Gość Leokadia75

Hej dziewczyny, Wpadły mi w ręce tabletki raczej kapsuły :) BURN & SHAPE firmy Iron Horse. Ponoć rewelacyjnie odchudzają, tzn. spalają tłuszcz poprzez termogenezę i lipolizę. Piszcie, co sądzicie, czy znacie, jakie efekt, etc.

Gość Leokadia75
Ponawiam pytanie, stosowała któraś z Was Burn & Shape?

Gość Leokadia75
Hej dziewczyny, Wpadły mi w ręce tabletki raczej kapsuły BURN & SHAPE firmy Iron Horse. Ponoć rewelacyjnie odchudzają, tzn. spalają tłuszcz poprzez termogenezę i lipolizę. Piszcie, co sądzicie, czy znacie, jakie efekt, etc.

Gość asdfg
ja od dzisiaj zaczynam brac, jezeli jednak ktoras z was sprobowala prosimy o opinie

Gość claudy27
to czekamy na efekty, daj zanc czy działaja i jak sie po nich czujesz:) pozdrawiam

Gość Leokadia75
Dziewczyny, to jedna wielka lipa, wzięłam całe opakowanie, nie schudłam nawet pół grama mimo wzmożonej jazdy rowerem. Dodam, że kupiłam je na allegro za 100 zł, później szukając opinii o nich znalazłam w kilku sklepach internetowych w cenie 49 zł. Reasumując, podwójne oszustwo. Co do skutków ubocznych - tzw. karkościsk, boląca głowa, ogólnie złe samopoczucie. PO PROSTU ODRADZAM - kolejne świnstwo nabijające kieszeń oszustom :(

Ja kupowałam na Allegro i na mnie działa. Z tegp co wiem wiele ludzi jest zadowolona,pisałam i do użytkowników, którzy kupili i mi pozytywnie odpisywali.

Gość kuks
ja je mam, 2 tyg temu rozpoczęłam zajadaawa. ps. ne, niestety rozchorowałam sie na grype i na tydzien odtsawilam (nnie wiem czy dobrze zrobilam, jednak w tedy nie uprawialam zadnych sportow). nie widze jesczez zadnych efektów, objawów ubocznych takze nnie mam. na nowo - od wczoraj stosuję, nie moge sie doczekac efektów, jestem taka niecierpliwa ps. razem z horsem biore CLA +zielona+ l-karnityna (także od 1 tygodnia). to polączenie polecil mi trener mojego męza. zobaczymy. zycze udanych efektów i szybkich przede wszystkim

Gość mia7890
Zacznijcie się ruszać a nie liczyć na cudowne tabletki. Ja ćwiczę od miesiąca i mam 10 kilo mniej w dodatku lekka dieta jem 5 razy dziennie ale male porcje i gotowane mieso i warzywa. Zniszczycie sobie wątroby i za 20 lat albo umrzecie albo odchorujecie te wasze kapsułki. Nie rujnujcie sobie zdrowia nie warto.

Gość Anula8113
Dziewczyny mam ze 20 kg do zrzucenia, ćwiczę, ograniczam jedzenie zwłaszcza słodyczy ale waga ani drgnie...;( koleżanka poradziła mi, żebym kupiła tabletki na odchudzanie bo one wspomagają proces chudnięcia i teraz zastanawiam się jakie tabletki są naprawdę dobre tzn skuteczne, nie chcę udawać nie potrzebnie kasy na coś co nie zadziała. O tych tabletkach burn& shape słyszałam, że są odpowiednikiem meridi10 i że są naprawdę skuteczne. Ja jakieś 6 lat temu stosowałam polski odpowiednik meridi bo był tańszy i muszę powiedzieć, że działały te tabletki rewelacyjne bo schudłam 17 kg, fakt były efekty uboczne... ale było warto! Czy któraś z was je stosowała i może je polecić i jeszcze gdzie je taniej idzie kupić bo na allegro są za 99 zł + koszt wysyłki, więc moim zdaniem drogo. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. P.S. Nie kupujcie tabletek Hoodia bo są do bani, nie działają w ogóle a też kupę kasy kosztują.

Gość kokolino12
witam wlasnie dzis dostalam te tabletki i czytajac co tu piszecie juz sama niewiem czy wogole je wziasc.

Gość Emetah
Witajcie kochane! :) Za mną dokładnie miesiąc stosowania tabletek Burn&Shape. Zacznę od tego, że uprzednio gdy próbowałam schudnąć męczyłam się strasznie. Ćwiczyłam codziennie po 2h i jadłam 1500kcal. W przeciągu 2 miesięcy schudłam zaledwie 3kg - załamałam się. Dodam, że choruję na niedoczynność tarczycy, którą głównie cech**e spowolniony metabolizm. Przez kolejne 3 miesiące zlekceważyłam dietę, ponieważ uznałam, że już nic mi nie pomoże. Oczywiście poskutkowało to kolejnymi dodatkowymi kilogramami.W końcu zmobilizowałam się i stwierdziłam, że dopnę swego! Wybrałam się do sklepu z suplami i poprosiłam o radę. Tak wpadł w moje ręce Burn&Shape. Przez pierwsze 3 dni stosowania tych tabletek odczuwałam ciepło i przede wszystkim bolała mnie głowa. Przy niewielkim wysiłku byłam zgrzana. Z każdym kolejnym dniem coraz bardziej przyzwyczajałam się do podwyższonej temperatury ciała, kompletnie przestała mi przeszkadzać. Przypominałam sobie o niej dopiero gdy ktoś mnie dotknął (np.w kark) i powiedział, że jestem ciepła - oczywiście też bez przesady. Dużo piłam. Przyspieszył mi metabolizm (stwierdzam to chociażby po wypróżnianiu), pozbyłam się nadmiaru wody (która utrudnia pozbycie się zbędnej tkanki tłuszczowej), około 20 min po zażyciu tabletki nie czułam głodu przez kolejną godzinę. Ahh i przede wszystkim głowa nie bolała mnie już po tych 3 dniach ani razu. Teraz najważniejsze! Czy schudłam? Oczywiście :D Byłam na diecie 1300 kcal nie licząc płynów + od czasu do czasu pozwalałam sobie na coś słodkiego. W miesiącu tym ćwiczyłam zaledwie 2 razy, ponieważ tym razem nie chciałam rzucać sobie na barki 100% diety i 100% wysiłku fizycznego - mam nadzieję, że wiecie co mam na myśli. Tym drobnym krokiem zrzuciłam 4kg - bez ćwiczeń... BOSKO! Do tego nieźle poleciałam w centymetrach. Na kolejny miesiąc muszę odłożyć tabletki. Nie martwię się, ponieważ wiem, że teraz mam wyregulowany metabolizm i zamierzam wprowadzić ćwiczenia by się ujędrnić :) Polecam, na mnie zadziałał :)

Gość Gigisua
Jak dla mnie spoko i to bardzo, na pewno najlepsze z tego co można teraz kupić w tej cenie,. Nie ćwiczę, nie stosuje diety, co prawda mniej jem po nich i mam efekty po dobrych kilka kilo na miesiąc. Już 13 KG w około 60 dni. Także polecam bo ja się nie zawiodłam i jestem bardzo zadowolona.

Gość Anika889
Burn&Shape firmy IHS mogę śmiało polecić. A do koleżanki, na którą ponoć nie działa - trzeba się jeszcze ruszać a nie tylko piguły łykać, wtedy to dopiero zobaczysz efekty. Niezły jest jeszcze Riptek z QNT. Ja kupuję w musclestore_pl ale pewnie są też w innych sklepach internetowych.

Gość gość
Lepiej poszukajcie sobie w google - xxally radzi jak szybko schudnąć - to przynajmniej jest sprawdzone

Gość gość
brałam to epizodycznie w celu poprawy samopoczucia i zniwelowania zmęczenia ze względu na tyrozynę i karnitynę. Kapsuły ogromne - efekt pobudzenie a skutek uboczny wypadanie włosów.

Gość gość
Kupilam na Alegro. Nie wiedzialam czego mam sie spoxziewac. Efekty przeszly moje najsmielsze oczekiwania. W miesiac schudlam ok 7 kg. dobre jest.

Gość gość
Nie wierzę moje drogie Panie, że można brać jakieś tabletki na odchudzanie. Myślałam, że ludzie aktualnie są na tyle wykształceni i inteligentni, że wiedzą co należy robić żeby schudnąć, ale z głową... Zdrowe odżywianie i ćwiczenia, a nie jakieś tabletki :( ech...

Gość gość
Próbowałam BURNSHAPE 2.0. to ta nowa wersja spalacza. Powiem tyle, jak dla mnie extra. Ktos kto pisze, że nie działa poprostu kłamie. Ja jestem bardzo zadowony. Schudłem 5KG i w kilka tygodni.

Gość gość
Też to brałem, shcudłem nie uwierzycie 22kg. diety nie zmieniłem ale duzo biegałem po schodach do góry i na dół polecam wszystkim ten sposób.

Gość gośćemma
Biorę pierwszy dzień. ..i jak narazie nie chce mi się jeść. ..może wrescie mi się uda chcem tylko 10 kilo schudnąć. ..

Gość gość
Witam a gdzie mogę kupić te cudowne tabletki tylko na allegro?

Gość gość
Witam, mam pytanie, dostałąm dziś te tabletki BURN, ale mam nadciśnienie, na które biorę leki, ciśnienie w granicach przed tabletką 140/110 lub 140/120, po tabletkach niższe, czy w takim razie mogę brać BS BURN, ponieważ tam są przeciwskazania I się boje,żeby sobie czegoś nie narobić,macie jakieś doświadczenia.

Gość gość
Witam, to co tu czytam jest dla mnie co najmniej dziwne. Robicie z tych tabletek odpowiednik meridii i cudownego odchudzacza a absolutnie tak nie jest i nie w tym celu został wyprodukowany. Tabletki polecił mi kolega który jest trenerem personalnym dietetykiem i siedzi w dziedzinie kulturystyki od lat ma swój sklep z suplementami i nie dał by mi czegoś czym można się zatruć lub zrobić sobie krzywdę najpierw wypytał o ciśnienie i tego typu sprawy później dał mi b&s i powiedział że nie jest to złoty środek bo to tylko ma pomóc zwłaszcza w dostarczeniu energii a nie spalić to co jest w środku w dużym nadmiarze. Tabletki działają bo przy tym jak mam schudnąć min 30 kg i prawie codziennie spędzam na siłowni min 2 godziny przy czym staram się stosować do jego zaleceń dietetycznych w ciągu dwóch tygodni spadło mi 3 kg i jestem mega zadowolona. Najważniejsze to zdrowo a nie szybko i na już, pamiętajcie im szybciej tym gorzej i z gorszymi skutkami po uzyskaniu efektu bo wtedy jakoś wszyscy zapominamy o wysiłkach jakie włożyliśmy aby uzyskać wymarzone efekty. Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w uzyskiwaniu swoich wymarzonych figur ;)

Gość gość
B Shape jest bardzo dobry i nie chce sie po nim jesc, ogolnie przez caly dzien czuje sie duzo lepiej. Jest na bazie skladnikow i ekstraktow naturalnych, ma beanblock, ma ekstrakt z nasion fasoli

Gość gość
ja zamierzam sobie zamówić

Gość gość
ja zamierzam sobie zamówić

Gość gość
Najlepsza dieta co faktycznie się sprawdziła to dieta cambridge. Moja siostra kupiła na cały miesiąc saszetki które są przystosowane do twojej osoby. Zawartość saszetki rozpuszcza się z wodą, śniadanie, obiad i kolację. Jesz tylko to bez dodatkowych ćwiczeń oczywiście. Waga spada bardzo szybko, niestety moja siostra nie wytrzymała i resztę saszetek dała mojej żonie. Przez okres 20 dni jadła moja żona tylko to. Może Cię nie uwierzyć-10kg, jej metabolizm się uregulowal i mimo że je wszystko nie przytyla ani jednego KG. Ta dieta kosztowała 900 zł, ale warto. Sam muszę ta dietę kupić

Gość Margretka
Witam wszystkich. Stosuję 3 dzień Burn Shape. To dopiero początek ale jestem na tak. Energia od samego rana. Podczas ćwiczeń czuję, że mogę więcej i dłużej. Dobrze grzeje od środka. Nawet w ciągu dnia temperatura ciała jest nieco wyższa. Straciłam apetyt. Mało co jem bo po prostu nie jestem głodna...Może to nie do końca tak powinno działać ale jestem zadowolona. Może znajdzie się ktoś jeszcze że swoimi opiniami? Pozdrawiam

Gość Pan
Dnia 1.04.2012 o 17:18, Gość mia7890 napisał:

Zacznijcie się ruszać a nie liczyć na cudowne tabletki. Ja ćwiczę od miesiąca i mam 10 kilo mniej w dodatku lekka dieta jem 5 razy dziennie ale male porcje i gotowane mieso i warzywa. Zniszczycie sobie wątroby i za 20 lat albo umrzecie albo odchorujecie te wasze kapsułki. Nie rujnujcie sobie zdrowia nie warto.

Mia, jesteś niezbyt mądra. Zastanawiam się, co w takim razie zrujnowało Ci mózg