Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ale zycie do dupy.............

MAM PROBLEM MILOSNY :(pomozcie

Polecane posty

Gość ale zycie do dupy.............

a wiec...jestem z moim chlopakiem2 lata...kochamy sie..on mnie tez...niczego mi nie brakuje ,robi dla mnie wszystko...ale.....ostatnio tak sie zrobilo dziwnie miedzy nami...to znaczynie wiem czy tylko ja to zauwarzam...ale chyba tak...ja mam jeszcze chec zeby sie z nim kochac ale on tak mi sie wydaje ze mnie czasami unika ...nie kochamy sie juz od dwoch tygodni...no wiem..pracuje codziennie od 8 do 18 i po pracy robi w warsztacie swoje 500 i konczy poznym wieczorem...to samo w ta sobote...skonczyl pozno i mi powiedzial ze jest zmeczony...no tak wyszlismy ale na chwile na yogurta....i szybko wrocilismy a pozniej poszlismy spac...W LETNIA SOBOTE!!....tak mi sie wydaje ze moze nie podobam sie mu...nie rozumiem o co chodzi...on mnie caluje ale nie namietnie jak kiedys...tylko takie pocalunki szybkie...nie podoba mi sie to....trapi mnie to...mysle o tym kazdym wieczorem i kazda noca....czasami mi sie wydaje ze sam se robi dobrze raz go przylapalam ale mi powiedzial ze ja bylam zmeczona i spalam ale mnie sie nie zapytal nic.... :( czuje sie jak dno...jak sie czegos pytam to mnie caluje i mowi ze wszystko ok...co robic pomozcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować