Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość cvdfvbftgrbrba

Zupa paprykowo-rybna mojego autorstwa

Polecane posty

Gość cvdfvbftgrbrba

Sam wymyśliłem i przyrządziłem na dzisiejszy obiad. Zrobiłem tak: Nalałem do garnka wody i dałem 3 kostki "rosół z kury", jak się zagotowało to dałem dwie puszki konserwy "paprykarz szczeciński" oraz jedną puszkę "szproty w tomacie". Pogotowałem chwilę, zabieliłem śmietaną i posypałem dla zdrowia i smaku posiekanym koperkiem. Pychota i polecam. Najlepsza ze świeżą bagietką:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×