Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MlCHAŁ>

Moja dziewczyna przestała mnie pociagać :(

Polecane posty

Mysle, ze przyspiesza zakonczenie, i nie bierze udzialu w grze wstepnej u niej jest spowodowane duzym napieciem, nerwami i stresem, wiec w jej rozumuwaniu jesli zrobicie to zaraz i szybko, ona moze sie wyluzowac, ze moment dla niej najbardziej stresowy juz przeszedl. Twoja sperma jet dla niej ogromnie niebezpieczna, gdyz moze ja zaplodnic. Ma paniczny lek przed zajsciem w ciaze.

Sorry, za nieskladna wypowiedz, ale dzis nie mysle w j. polskim ;)

Gość MlCHAŁ>
No to w takim razie dlaczego skoro sie boi faceta to siega do spodni po to co jest takie niebezpieczne? To nie jest dziecko, ma prawie 26 lat

..bo pewnie lubi seks i chcialaby sprobowac wiecej. Poza tym chce Ci sprawic przyjemnosc i pokazac, ze ja krecisz.

"No to w takim razie dlaczego skoro sie boi faceta to siega do spodni po to co jest takie niebezpieczne? To nie jest dziecko, ma prawie 26 lat" No właśnie jest już dojrzałą kobieta, ma już 26 lat (chociaż w pierwszym poście pisałeś że 25). Ona tez ma swoje potrzeby i pewnie chce to robić, ale widzi jaki jesteś niedojrzały emocjonalnie. A metody naturalne to gówno. Jest masa czynników, które mogą zachwiać ich prawidłowy wynik. Też bym się w to nie bawiła. Im dalej będziesz ją namawiał na sex bez ogumienia, tym bardziej ona będzie się odsuwać. Lepiej pokaż, że masz kontrole nad wszystkim i że myślisz też o konsekwencjach, a nie tylko o sobie i swoim kutasie.

Gość you lost me
Michal, no to Twoja zdrada wisi w powietrzu. Jesli od niej nie dostaniesz tego, czego facet potrzebuje,znajdziesz u innej. Troche dziwna ta Twoja dziewczyna, zachowuje sie jak nastolatka,moze nalezy w wychowaniu doszukiwac sie jej obaw?

Aneta, dobre z tym ogomieniem :D choc nie brzmi za bardzo seksi.

Michal, zafunduj jej spirale, a zobaczysz jak sie dziewczyna rozwinie ;)

Gość MlCHAŁ>
napisałem że ma 25ale juz prawie 26 (czytaj dokładnie). O zrobieniu tego bez gumki rozmawialismy razem. To ona pierwsza kiedys powiedziała że jest ciekawa jak to jest bez gumki więc kiedy już była po owulacji i przed miesiączka zaproponowałem jej to. Drugi raz zaproponowałem dzien przed miesiączką i tyle. I nie jest tak ze przy kazdym zblizniu ja mówie że ma byc bez. Droga Aneto 90_210 Nie wyzywaj ludzi od idiotów, krytykuj poglądy a nie człowieka. Ja się zwróciłem tutaj po radę a nie po to żebyś mnie wyzywała

No Michał porozmawiaj z nią o innych metodach antykoncepcji, tylko broń Boże nie wspominaj o tych naturalnych! Przecież to na nią podziała jak płachta na byka. Ona się boi ciąży, a Ty jej każesz wkładać jakieś termometry w cipę i robić pomiary. :O Każdy normalny człowiek powie Ci, że takie sposoby nie są zbyt skuteczne. Wybierzcie się może do ginekologa i porozmawiajcie, on rozwieje jej wszystkie wątpliwości i może coś wybierzecie. A jak nie, to Drogi Michale- zakładaj gumę na instrument i nie marudź. :)

Gość MlCHAŁ>
Jem kupy i to mnie zabezpiecza :D

Z tej maki chleba nie będzie. Jeśli będziesz tak głupi, że ją poślubisz zapomnij o mizianiu do końca życia.

Kaliban, Może idź się przewietrz, taka ładna pogoda, bo Twoja nienawiść do kobiet potęguje z każdym dniem. 🖐️

Gość Michał>
Rozmawiałem z nią o pójściu do ginekologa bo jeszcze nigdy tam nie byla. Co chodzi o spiralke to nie jest to najlepsza metoda bo moja koleżanka miała cos takiego i miala krwotoki bo coś zaczeło sie psuć no i na dodatek wrosło jej i bolało przy usunięciu

Kaliban, nie znasz psychiki kobiet. Nie odrozniasz kobiety nie zainteresowanej seksem od kobiety bojacej sie ciazy.

Gość Michał>
Jakis podszyw lubi jeść kupy. Żałosne :O

Michał, może ta spiralka Twojej koleżanki była źle założona, poza tym jak już się na nią decyduje, to trzeba chodzić na kontrolę, żeby zapobiec takim nieprzyjemnym sytuacjom jak wrastanie. :O

Gość Michał>
Zastanawiam sie nad tym żeby przez jakiś czas zacząc unikać z nia sexu. Może to by spowodowało że zaczełaby sie zastanawiać że coś jest nie tak i doszła do wniosku że może potrzebuję więcej czułości i pieszczot

Moze twoja znajowa miala, zle zalozona, nie opieralabym swojej opini o spiralach na jej przykladzie, oczywiscie zdarza sie, ale rzadko. Wez ja do dobrego ginekologa, warto zainwestowac w przyszlosc.

Michał, a nie uważasz, że dorośli ludzie powinni ze sobą rozmawiać? Takie gierki może są dobre dla nastolatków, ale nie dla was. Porozmawiajcie szczerze, a i Ty zmień swoje lekkie nastawienie do zabezpieczeń, bo widocznie "wpadka" byłby dla niej dramatem, mimo że jesteście w stanie narzeczeństwa.

Jezeli chcesz miec swietna kochanke, musisz sie do tego dolozyc ;) i stworzyc jej bezstresowe warunki do uprawiania seksu, wtedy bedziesz i Ty mial swietna zabawe.

Gość Michał>
Spiralka napewno jest wygodna, nie trzeba o niczym pamietać i jest spokój przez 5 lat ale myślę że to jest metoda dla kobiet które maja już dzieci i nie planuja więcej a my planujemy w przyszłości. Myśle że teraz byłyby odpowiedniejsze nppierścienie NuvaRing

Gość Pawel90;
Cwelu nie masz jezra w mordzie tylko zakladasz topik jak damska pizda , co za frajer

Gość ddor
A moze dziewczyna ma kompleksy, Wstydzi sie tego jak wyglada jej brzuch czy piersi, lub jak wyglada i smakuje tam na dole. Moze kieliszek wina i zgaszone swiatlo pomoga jej sie rozluznic, i oczywiscie komplementy. Co do wolenia dotykania palcem a jezykim to ja przewaznie wole palce, sa wlasnie silniejsze i bardziej zdecydowane ale ja jestem osoba ktora woli mocniejsze pieszczoty.

"myślę że to jest metoda dla kobiet które maja już dzieci i nie planuja więcej" To źle myślisz. Niektórzy też twierdza takie bzdury, że przed pierwszą ciążą lepiej nie używać tabletek antykoncepcyjnych. Wszystko jest dla ludzi, nie należy wierzyć zabobonom. A jeśli chcesz żeby Twoja kobieta w końcu wyluzowała, to musicie się dobrze zabezpieczyć, bo inaczej ona ciągle będzie się bała ciąży.

Gość Michał>
Paweł90 a Ty palancie co robisz na kobiecym forum skoro jestes taki cwaniak?

Gość do pawel
Pawle mogles napisac won na forum ginekologiczne;)

Spiralke mozna zakladac kobietom, ktore jeszcze nie rodzily ( sama mialam zalozone dwie przed ciaza i kolejna po dziecku) lekarz moze usunac spirale w kazdej chwili, gdy zdecydujecie ze jest odpowiedni czas na dziecko.