Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orkiestra dęta

Babcia stała na balkonie....

Polecane posty

Gość Orkiestra dęta

Dołem dziadek defilował Ledwie go ujrzała nieomal zemdlała trzeba było skrapiać skronie Dziadek z miejsca zmienił noge Stanął pod balkonem Huknął jej puzonem No i tak to się zaczeło! NIBY NIC! A TAK TO SIE ZACZELO! NIBY NIC! ZWYCZAJNE PA PA PA JEST W ORKIESTRACH DETYCH JAKAS SILA A TO BYLO TAK...

Gość Orkiestra dęta
Mama stałą na balkonie dołem tatuś defilował ledwie go ujrzała nieomal zemdlała trzeba bylo skrapiac skronie Papcio z miejsca zmylił nogę, poczuł, jak go coś natchnęło. Stanął pod balkonem, huknął jej puzonem i tak podjal dziadka dzielo... NIBY NIC! A TAK TO SIE ZACZELO! NIBY NIC! ZWYCZAJNE PA PA PA JEST W ORKIESTRACH DETYCH JAKAS SILA LECZ ICH DZISIAJ BRAK!

Stałąam sobie na balkonie dołem stary defilował ledwie go ujrzałam nieomal zemdlałam trzeba bylo skrapiac skronie Stary z miejsca zmylił nogę, poczuł, jak go coś natchnęło. Stanął pod balkonem, huknął mi puzonem i tak podjal dziadka dzielo... NIBY NIC! A TAK TO SIE ZACZELO! NIBY NIC! ZWYCZAJNE PA PA PA JEST W ORKIESTRACH DETYCH JAKAS SILA LECZ ICH DZISIAJ BRAK!

Gość Orkiestra dęta
Późno stoje na balkonie Czekam by ktoś defilował Żebym go ujrzałą nieomal zamedlała by mi nacierano skronie Żeby z miejsca zmylił nogę, tak jak tamtym się zdarzyło, stanął pod balkonem, huknął mi puzonem, by mi także się spełniło!! PA PA PA PARAPA PAPAPAPAPA PA PA PA PARA PAPAPA

Gość woow, ale masz problem
i to by było na tyke w tym temacie :D

Gość Orkiestra dęta
i lubię jak w moim przedziale są wszyscy trzej

Gość fhfkdh
Kryśka srała na balkonie Józek dołem maszerował Ledwo go ujrzała po nogach się posrała W dali cicho rżały konie :D