Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniaczek89

Jeżeli szukam dziewczyny do poważnego związku, nie może być używana.

Polecane posty

Gość przystojniaczek89

Używane dziewczyny są jak używane auto. Taką to można najwyżej podupczyć na stole, pospuszczać się pare razy w rozklapiochę. Naprawdę starałem się kiedyś pokochać taką niedziewicę, była dość inteligentna, buźka ładna - taka niby niewinna. Ale jak chciałem się z nią poprzytulać, związać bardziej, odpychała mnie myśl, że miała kilka penisów w pochwie, obciągała jakimś frajerom. Teraz szukam tylko dziewic, takie są najlepsze. Niewinne, pełne uczuć, oddane. Rozklapiochy traktuje jak obiekty do ruchania. Jakiś kolega popiera moją opinię?

Gość ___MASTER___
POTWIERDZAM MŁODE DUPODAJKI SĄ DLA FRAJERÓW

Gość rozumiem, ze Ty jestes
prawikiem?

Gość a ja!!!!!!
a ja bym nie chciala takiego frajerka jak Ty co to swoim kutasem byl juz w niejedej jamie :D meskie kurwiszony tak samo odrzucaja jak zeńskie!

i wręcz alergicznie reaguję na takich jak autor, co to kurwa rucha po kątach, a wymaga od dziewczyny, zeby byla "nie uzywana" :O nosz kurwa

Gość fildelphiczka
ja też szukam faceta do poważnego związku dlatego z takimi ruchaczami jak ty się nie umawiam. pamiętaj chłopcze ,ze to działa w obie strony 🖐️

Gość dokladnie, ja jestem dziewica
i w zyciu nie wybralabym na swojego pierwszego faceta, ktory ma juz za soba pierwszy raz :)

Gość ehhhhhhhhhhhhh................
ja pierdole jak temat zakłada pawik to wszystkie piszą że prawikom mówią NIE! jak zakłada buchaj to znowuż też NIE! - kurwa zdecydujcie się bo już nie wiem kogo udawać :O

Gość przystojniaczek89
wróciłem właśnie ze spotkania z taką jedną rozklapioszanką widzę, że boli was fakt, że nie możecie odzyskać dziewictwa. Wasze dziury zostały spenetrowane setki razy i żaden porządny facet(przystojny, odpowiednio zarabiający) nie zainteresuje się wami. zostały wam do wyboru brzydale, biedaki i pojeby.

Gość POTWIERDZMA
GŁUPIE DUPOSPRZEDAJKI MYSLA ZE Z ROZJEBANA PIZDA ZNAJDA FAJNEGO MEZA CHYBA WAS POSRALO NA BANI DZIWKI SPLUWAM NA WAS ZIELONA FLEGMA

Gość rozmowa789766
Ja jestem dziewicą 29 lat i z tego powodu nie rwe włsów z głowy. Przyjdzie czas i na mnie, ale chyba żaden nie chce tak starej dziewicy hahahhhahhhaha

Gość byczek28lat
dziewico 29 lat mój kutas czeka na ciebie 20 cm mam 187 umięśniony brunet niebieskie oczy,jestem z warszawy