Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaeaaaaaa

Żółte zęby. Już nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość feeeeeeee
nic na to nie poradzisz,miałaś po prostu przodków,którzy pochodzili od nutrii,hahaaa

Gość parafianin
Szczęść boże zwracam się z apelem do ludzi dobrej woli o wsparcie w mojej trudnej sytuacji materialnej jestem chory na organiczne uszkodzenie układu nerwowego od urodzenia z tego powodu jestem dyskryminowany i wyrzucany z każdej pracy którą podejmę ze względu na dolegliwości chorobowe. Od kilku lat walczę z zus-em o rentę mam na utrzymaniu 4 letnią córkę obecnie jestem bezrobotny bez żadnych środków do życia proszę o drobne sumy na przeżycie.... data. 18 lipiec 2011 Kredyt Bank nr.konta 19 1500 1546 1015 4031 0333 0000

Gość 12345u473490
co ty gadasz w piatek robilam i nic nie placilam w prywatnejklinice ktora ma umowe z nfz;] cos cie w huja zrobili:)

Gość niestety juz nie....
Bylam w przychodni, normalnie panstwowej. Zawsze do tej smej dentystki chodzilam, wczesniej nie placilam, w tym roku juz tak. Nie duzo ale bylo platne. I moj brat (u innej dentystki - chodzi prywatnie) tez kiedys nie placil, a jak sie ostatnio zapytalam to tez juz platne bylo, to moze ta Twoja o tym nie wie :D

Gość anna kanina
Jedyne co zmieniłam to wprowadzenie ajony i systematyczności. Całkowicie zmieniłam swoje podejście, nie korzystam już z używek, usunęłam fajki i życie się zmieniło. Jednak ładne zęby to coś fajnego ;-)

Gość pesztas
Wystarczy systematyczna pielęgnacja i powinno być ok. W moim przypadku zęby odmieniły się w dosyć krótkim czasie i wyglądają zdrowo. Od razu takiego efektu nie było, ale po czasie - nie ufajcie zabiegom. Poza wydanymi pieniędzmi większego efektu po prostu nie ma.