Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiecke juz mam

nie bede miec na weselu napoji gazowanych

Polecane posty

Gość kiecke juz mam

chodzi mo o cole, pepsi, fante, sprita itp... W cenie mamy soki owocowe(wszystkie rodzaje)wode, kawe herbate bez limitu. Gazowane by nas wyszly 20 zlk za os, czyli okolo 2000 zl i zrezygnowalismy. Czy slusznie?

my będziemy mieli soki i napoje gazowane - nie byłam jeszcze na weselu gdzie takich napoi nie było więc nie wiem jak będzie to wyglądało ale jak dla mnie to raczej dziwnie :P

Gość no to sporo
nie wiem i guzik mnie to jak was nie stać na wesele, to nie organizujcie albo zaproście mniej osób, ale zróbcie porządnie.

Gość oj lepiej zamówcie!
Nie słusznie moim zdaniem. Niektórym nie wchodzi wódka pod soki, muszą mieć bąbelki. Zobaczysz, ze będą pytać obsługę o napoje gazowane i co? Kelner/ka powie, że mogą sobie kupić? Wiocha. 2000 zł przy ogólnych kosztach to chyba nie tak dużo, nie warto oszczędzać na gościach, bo nie zapomną Ci tego :p

Gość sama jestes dziwna
soki owocowe wystarcza. fanty i tych innych nikt nie pije, jedynie na cole sie łakomią

Gość oj lepiej zamówcie!
No tak, chociaż colę warto zamówić, bardzo dużo osób pije ją, nawet bez alkoholu. U mnie poszło bardzo dużo coli i sprita, oprócz soków owocowych, za to wody nie tak dużo. Pamiętaj, że wesele robisz dla gości, a nie dla siebie. Naprawdę lepiej uniknąć sytuacji gdy goście będą musieli sobie kupować napój gazowany, gdy będą mieli ochotę się napić.

Gość oj lepiej zamówcie!
Chyba że wesele jest pod hasłem "zdrowie" i wiesz, że goście nie piją takich napojów. Ja na co dzień nie piję, ale na każdym weselu przychodzi taki moment, że lubię się napić coli :)

My kupiliśmy napoje sami w makro. 4 cocacole, 12 fanty i 2 sprite na głowę. Przy weselu jednodniowym na 60 osób wyszło to jakoś 1 000 zł i to z kaucją za butelki. Moim zdaniem powinnaś kupić, przynajmniej troszkę.

Gość kiecke juz mam
wesele mam w ta sobote. Nie moge kupic troszke bo robimy je w hotelu i nie mozna kupic sobie w makro czy innych hurtowaniach tylko trzeba u nich. Pakiet jest sztywny 20 zl za osobe za same napoje gazowane. Nie mozna kupic np dla 40 osob . gosci mamy 100 wiec to za sama cole 2tys zł. uznalam ze to bez sensu bo wszelkiego rodzaju soki i wode mamy w cenie ( tez nie malej)

Gość oj lepiej zamówcie!
No to skoro tak uznałaś i nie masz zamiaru tego zmienić to po co pytasz na forum? Dostałaś odpowiedź, żeby jednak zamówić, więc widzisz chyba, że raczej ludzie uważają inaczej niż ty.

Gość cara35
I dobrze że nie kupujesz. Te fanty, cole w plastykowych butelkach fatalnie wyglądają na weselnym stole :( A przecież w karafkach nie podasz bo się odgazują.

Jeżeli faktycznie nie ma możliwości kupić napojów w hurtowni, to faktycznie sobie odpuście i nie bierzcie w ogóle. Swoją drogą 20 zł od osoby za napoje gazowane, to strasznie dużo, to wychodzi około 8 litrów! 2 tys. to w takim wypadku kupa kasy. Ja tam nie jestem wybredna. Piję to co jest. Akurat coca-colę piję nałogowo, ale jak mam do wyboru tylko woda lub sok, to nie ma dla mnie żadnego problemu. Ludzie z reguły piją to co jest na stole, a jak czegoś nie ma, to się nie dopominają.

Gość ........kropka....
to tak jakbyś na weselu podawała tylko szampana z alkoholi... nie każdy pije sok do wódki, a szczególnie mężczyźni wolą zapijać wódkę colą

Gość ja i tak bym takiegi swinstwa
nie pila ( coli, fanty itd) i nikt z moich znajomych nie pije- chyba nie znam takich co pija. Ja kiedys kupowalam do domu na imprezy i zawsze bylo to nietkniete, stało, az sie wylało. Na znajomym weselu też tylko soki i woda. Z tym,ze wode gazowana ( ale nie farbowane swinstwo) mozesz dać.

Gość Armani Code
ja bym dokupila. szkoda, ze nie pomyslalas o tym podpisujac umowe z hotelem. u mnie w rodzinie praktycznie wszyscy lubia drinki i tym samym wodke rozcienczaja cola lub spritem (akurat fanta to u nas w ogole nie idzie). nawet kobiety pija takie szybkie drinki z wodki i napoju gazowanego bo samej wodki nie lubia a w koncu ile mozna pic wina w trakcie calonocnego wesela? co do sokow i mineralnej - u mnie w rodzinie pod nie wodka nie idzie

Moim zdaniem takie napoje jak cola czy sprite powinny byc.. właśnie, nie każdy zapija alkohol sokiem czy woda.. bym powiedziała nawet, że rzadko sie takie coś spotyka.

mnie też wydaje się, że na weselu idzie najwięcej fanty sprite i coli. :) no i w rzeczywistości 2000zł to nie aż tak dużo. jak bym mimo wszystko z tego nie rezygnowała, z tego względu, żeby goście nie musieli sami kupować, bo troche wstyd.

Gość naucz się pisać troglodytko
"napoji":o

Gość colofanka
Ja tam sobie nie wyobrażam bez coli, bo wódkę tylko z nią piję. Nie przepiję wódki niczym innym! Nie mówiąc już o whiskey - dla mnie cola jest obowiązkowa do tego. Całe szczęście na weselach moich przyjaciół zawsze jest zestaw "łycha+cola" :D

Gość i super
temat zamknięty!!!!!! Nie ma to jak męska decyzja... Tylko kogo to tak naprawdę obchodzi co w swoją szklanicę lejesz? Mamy to w tyłku, a Ty nie masz lepszych problemów???

Gość szafirek...
u mnie to coli zabraklo na weselu i obsluga w nocy musiala dokupowac. a sokow wlasnie duzo zostalo. sprita i fante mozna sobie odpuscic, ale cola musi byc.

Na naszym weselu poszły wszystkie napoje gazowane, łącznie z wodami mineralnymi, choć kupiliśmy ich sporo więcej niż sugerowała właścicielka restauracji. Natomiast zostało nam mnóstwo soków. Uważam, że nie powinno zabraknąć na żadnym weselu gazowanych napojów. Ja osobiście nie lubię, ale widzę, jak na każdej imprezie szybko znikają ze stołów...

Gość fanka coca coli
Jak może nie byc na weselu COCA- COLI??????????????????????????? No chyba jaja sobie robicie!!! Napoji nie dacie ale kase w kopercie bedziecie liczyć zaraz po uroczystości!!Szczyt chamstwa tak oszczedzac na gosciach:_( jeszcze sie nie spotakalam zeby zabrakło napojow gazowanych na weselu

to bedzie mocno dziwne. do alkoholu powinny byc napoje gazowane. ja na swoim weselu mialam zarozno gazowane jak i soki i tych pierwszych kilka razy wiecej zeszlo. z reszta kieronik sali powiedzial ile kupic czego i oczywiscie coca-cola byla w przewazajacej wiekszosci

Gość fanka coca coli
i powuiem ci ze moja siostra miala ostatnio wesele to gazowane napoje rozeszly sie wszytskie a soków nikt nie pił! ale rob sobie jak uwazasz...wedlug mnie to straszny nietakt nie dac gosciom napoji ktopre wszyscy znaja i kochają

Gość odezwała się znawczyni
:D Whisky z colą to obowiązkowy zestaw??? Dziecko ty chyba nigdy dobrej whisky nie piłaś skoro musisz bezcześcić colą :D :D Profanacja.

Gość Anetta0
Dziwne podejście, na naszym weselu z mężem kupiliśmy na poprawiny napoje energetyczne Black dla naszych gości. Byli bardzo zadowoleni i od razu stanęli na nogi po całej nocy.

Gość gość
kompotu nagotuj sknero. Z najtańszych owoców, mogą być podgnite. A picie napojów energetycznych u niektórych może zakończyć się zawałem serca. Następnym razem pomyśl idiotko, jaką truciznę, energetyki i alkohol podajesz swoim gościom.