Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonia z loniowa

co to za piosenka??? Zagadka

Polecane posty

Gość lonia z loniowa

Często leci na esce śpiewa ją dziewczyna z takim cienkim glosikiem na przemian z chłopakiem oboje śpiewają to samą kwestię a w głowie cały czas jedno zdanie tej piosenki mam leciało to mni9ej tak: " Come to me, come to me bab................ I get I need you"

Gość MisiowataSanderka181818
tonight (give me evrything)

jak na esce to komercyjne gówno, a nie muzyka. Naucz się nazywać rzeczy po imieniu.

ja eski słuchałam do 12 roku życia, a niektórzy jej słuchają, jak są dorośli i to jest już żenujące.

Maladie o co Ci chodzi? :O Każdy słucha czego lubi,jaki masz z tym problem? Fakt,faktem też nie lubię eski bo są tam same gówniane ''hity'' ale do cholery..wypowiadaj się za siebie.

Ale do Eski dobrze się sprząta, zwłaszcza jak puszcza jakiegoś chwytliwego bita:) Czasem lubię posłuchać, mimo że normalnie preferuję ostrzejszą muzykę

to że jest komercyjne i denne to jest obiektywne to tak jakby ktoś powiedział, że Britney to komercha, a ktoś na to: wypowiadaj się za siebie. A nawet zgodne z biologią i medycyną, że muzyki, która idzie w esce słuchają osoby myślące głupszą półkulą mózgową.

To nie będzie US5, przecież to w Esce nie leci o ile w ogóle kiedyś leciało:O

Chodziło mi o Twoją osobę..a co Cię obchodzą dorosli?Chcą to niech słuchają . :O

Gość spikeeeeee
Ok, maladie pokazałaś już jaka jestes zajebiscie alternatywna, truuu, co wg ciebie czyni cieniebywale inteligentna i lepsza od innych. :-o Żeby nie było, nie jestem słuchaczem eski, raczej cięższych brzmień, ale wkuriwaja mnie takie dziunie, które mają wielkie mniemanie o sobie, myśląc że jak słuchają trochę innej muzy, niedostępnej w komerycjnych stacjach mogą się stawiac ponad słuchaczy eski. Nie znosze tej stacji, nie znoszę vivy, rmffm itp, ale po prostu, po ludzku wstyd byłoby wypisywać takie BZDURY jakie ty wypisujesz. Rzygam takimi "jebać-komercje-patrzcie-na-mnie-ja-jestem-jedyna-tru-i-ja-słucham-jedynej-słusznej-muzy-a-każdy-inny-to-ścierwo" dziuniami jak ty.

Gość spikeeeeee
a, maladie, prawie bym zapomniał - a teraz wypierdalaj w półszpagatach słuchać swojej cudownej, jedynej słusznej, prawdziwej, jakże niekomercyjnej i alternatywnej muzyki, nurkując w odchłani swojej zajebistości...

Gość lonia z loniowa
jechaliśmy samochodem i akurat te stację złapało nam radio i akurat leciala ta piosenka jak wracaliśmy to samo:P a poza tym co Cię obchodzi czego słucham, temat był zupełnie o czymś innym niby taka inteligentna jestes a czytac ze zrozumieniem nie umiesz

lonia, mam andzieję, że juz sobie słuchasz piosenki której szukałaś:)?