Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaaaaaaaaa

allegro- nie mam kontaktu ze sprzedajacym co robic?

Polecane posty

ano wlasnie jak zadzwonilam do osoby ktora towar wyslala to mi mowi, zebym latała na poczte i sie dowiadywala bo im sie nie chce dostarczyc towaru pod adres

No to pewnie on ma w regulaminie czy gdzieś napisane, w jakim czasie od zaksięgowania wpłaty wysyła towar.. najczęściej jest do trzech dni, ale bywa róznie. Więc jeśli w pt dostał kasę, to wysłać towar może nawet dopiero w srode..

Przez trzy lata raz zdarzyło mi się, że list zaginął. 100% pozytywnych komentarzy i prawie każdy klient podkreśla szybką wysyłkę. A wysyłam tylko za pośrednictwem Poczty Polskiej.

Perwersja mnie sie wlasnie przydazyl pierwszy raz tak dlugo czekac tez mnie ciekawi co sie stanie dalej bo zaplacilam przelewem i do tej pory nie mam przesylki

Idź na pocztę i zapytaj, bo to jest fakt, że listonosz czasem nie przyniesie przesyłki a i awizo nie zostawi. Zwłaszcza, że teraz sezon urlopowy. Jeśli jakiś inny listonosz zastępuje "Twojego" to równie dobrze mógł się pomylić i wrzucić awizo do innej skrzynki. Nadawca dopiero po dwóch tygodniach od nadania może na poczcie złożyć reklamację. Do tego czasu nic nie zrobisz.

Gość zmartwionaaaaaaaaaaaaa
nie dodzwonilam sie ma tel wylaczony:(