Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak postepowac

Problem z córką-Prosze o powazne odp

Polecane posty

Gość jak postepowac
az szkoda pisac., powiedzialam ze nigdzie nie wychodzi i koniec, ona ubierala buty i mowi ze wyjdzie, ja ze nie pozwalam, tak patrząc sie na mnie zblizyla sie do drzwi, mowie ze ma sie wrocic w tej chwili, i zamiast sie wrocic to otworzyla drzwi i wyszla,. Wtedy ją dogonilma i za fraki do domu zaciagnełam w locie, opieprzylam fest , i powiedzialam ze pogorszyla sprawe i kara bedzie znacznie dluzej trwac, to zaczela stukac biurkiem o sciane.. Ona mnie wykonczy nerwowo

Gość ef trzy
dobrze ze ja zaciagnelas do domu, i nie wchodz do jej pokoju przez caly dzien, niech tam sama siedzi

Gość matka już dorosła
Może ma problem z zawarciem nowych przyjaźni,jedne dzieci zamykają się w sobie,inne reagują agresją co jeszcze bardziej komplikuje relacje z rówieśnikami.Może zachęć córkę,zeby przyprowadziła jakąś koleżankę czy nawet kilka do domu,zorganizuj im jakieś fajne zajęcia,będzie okazja żeby poznały córkę od lepszej strony

Gość 67666788
nie ustepuj , nigdy w zyciu, pokaz konsekwencje , inaczej bedzie lipa

Gość najbrzydsze sa golfy
dobrze zrobiłaś.Ale współczuję sytuacji. Niech wyjdzie z tobą i przeprosi dzieci, jak ci tu radzą.To najlepsza kara.