Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Co tam, trolle?

Polecane posty

Gość dyskucja ogolna
jeszcze tu jesteś ?

Klyn 😘! Co tam? I proszę zdejmij choć na chwilę maskę głupka i porozmawiaj ze mną normalnie ;) Oki?

leci, życie płynie powolutku, spokojnie. Co się tyczy maski głupka, to fakt, masz mnie.

Klyn, heh, wiem, że mam. Kiedyś w końcu coś napomknąłeś, że to tak dla jaj ;) Też masz wakacje?

gdzie tam wakacje, trzeba pracować, nie ma lekko

kurwa jak tylko to przeczytam to SZCZEM :D :classic_cool: haha tego nic nie pobije nawet ta świnka piggy z tematu 'obok' :classic_cool: 🖐️

Klyn, czyli to tylko ja się tak obijam? ... No ale przynajmniej masz pieniążki. A to już pierwszy krok do raju :D

Co to kurna ma być? Wydział śledczy mi się wbił na temat? Siema dziewczyny :classic_cool:

tych pieniążków mogłoby być troche więcej, ale nie ma co narzekać. Obijasz się powiadasz? Korzystaj póki możesz :)

Perwoll kochana 🌻 Siemię lniane, jak zwykle. Dziś z trójkącika nici.

Klyn, póki mogę ;) Ale wiesz, podobno to niezwykłe uczucie dostać wypłatę i wiedzieć, że samemu się na nią zapracowało. Ja tego nie znam, ale słyszałam plotki :classic_cool: Planujesz jakieś wakacje?

zastanawiałem się nad wypadem na wieś w rodzinne strony, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Siemię lniane piję regularnie, ponoć ciała nabrać można dzięki temu, a ja chudzina jestem.

Klyn, na serio? Hmm, ja kiedyś piłam regularnie. Dobry pomysł, ale chyba sobie w realu odpuszczę. Za to tutaj mogę serwować bez końca ;)

nu, piję z musu, dużo białeczka w siemieniu, i przy odpowiedniej diecie przybiorę na wadze. Chudym i musze zgrubnąć. Poza tym, siemię to ogólnie zdrowa sprawa

Klyn, a stosowałeś jakieś specjalnie jedzenie by przytyć? Czy obecnie nic z tym nie robisz? Ja jestem szczupła, ale mam szybki metabolizm i muszę dużo jeść, by nie stracić na wadze ;)

tak, ale mam podobny problem-szybki metabolizm, plus choroba, neuroborelioza (cholerne kleszcze) staram się poprostu odżywiać regularnie, i stosować wszelkiego rodzaju suplementy, dam rade, bom uparty jak liguryjski muł.

To ci bardzo gratuluję zawziętości. Ja już tę sprawę olewam. Ale póki młody jesteś, to kształtuj swe ciało. Tylko z umiarem. Zapychanie się też nie jest dobre dla organizmu. Ale mniejsza z tym... :D Nie chcesz być chudzielcem? Wolisz być spasiony? :classic_cool:

ani jedno ani drugie, chcę wyglądać hmm.. Normalnie :)