Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noniestety

Selekcja w klubach - czy kiedyś Was nie wpuszczono?

Polecane posty

Gość pastylka na ból brzuszka
ja mam 18 i mnie wpuścili w klubie w łodzi. sama się zdziwiłam

Gość uyuyuyuyuy
moj maz ma klub i ochroniarze,ktorzy tam pracuja to zawsze cos wymysla - albo mam japonki a w plazowym stroju nie wpuszczaja, albo krotkie spodenki, albo trampki :D:D ale to dla jaj ;) a tak poza tym nigdy mnie taka sytuacja nie spotkala, meza za to tak :) raz jak był pijany - nie dziwie sie ochronie i kiedys za cos tam jeszcze, a reakcja meza? -" ch**** wiecej tu nie przyjde"!! :D

Ja byłam w klubie tylko jeden raz, poszłam z koleżankami i bez problemu weszłyśmy. Nie chodzę bo boję się sytuacji, że nie zostanę wpuszczona :O Wiem, że to głupie ale tak jest. I dlatego częściej bywam na domówkach

Gość wawcia the best
mnie kiedyś też nie wpuścili bo powiedzili że padałów nie wpuszczajom. ale teraz chodze na dyske do pedalskiego klubu i jest ok.

Gość katarzyna wielka 25
wiadomo ze w klubach warszawskich nie wpuszcza się buractwa w tandetnych ciuchach, białych adidasach czy łańcuchach na szyi, poza tym brzydkich dziewczyn bo nie będą nakręcały facetów na stawianie drinków, takie życie, ja zawsze wchodzę

Ja mam ładne ubrania, jestem zgrabna i całkiem ładna (tak mówią) ale za to zakompleksiona i boję się założyć sukienki i szpilek :O No więc pozostają domówki :D

Gość uyuyuyuyuy
dziewczyno, ty sie nie powinnas przejmowac!! ochrona czepia sie tylko facetow, a dziewczyn tylko wtedy jak sa baaardzo pijane, skoro idziessz do klubu to i wygladasz jakos schludnie wiec olej i sie nie przejmuj bo wejdziesz na bank!!!

uyuyuyuyuy - muszę się przełamać :) Może mam niesmak po tym jak oglądam zdjęcia z typowo lansiarskich klubów. Ale przecież są też inne

Gość uyuyuyuyuy
bez przesady...czy ty czesto w klubie widzisz tak ubrane dziewczyny?\ przeciez to sa zdjecia z jakiejs innej imprezy... :O na bank nie z klubu...

Z Warszawskiego klubu RIch & Pretty Tak jak pisałam tylko raz byłam w klubie, ale takie zdjecia mnie skutecznie zniechęcają Nie znam się na klubach, słyszałam, że ok jest Platinum. Ale nie wiem.

Gość carmencarmen
ja tam wcale nie chcialabym do takiego klubu isc...glupio bym sie czula... sztywno:O nie lepiej do jakiegos normalnego?? no chyba ze ktos szuka dzianego chlopaka:P