Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kcududf

matko nakryłam moją siostre na masturbacji...co robic?nie spojrze w oczy jej !

Polecane posty

Gość Kcududf

masakra... 'SIORA MA JUZ 30 LAT I MA NARZECZONEGO A WCZORAJ MYSLALA ZE W DOMU NIE MA NAS ..mnie i rodziny .. i wchodze do pokoju nagle a ona na lozku i majtki szybko zaciagala do góry a między nogami lezal wibrator..:( jak mozna w tym wieku ?? nie rozumiem:(

Gość wawcia the best
można . ja tak czesto robie mimo ze skończyłem już 30 lat

Gość Kcududf
uxieklam szybko do kuchni i powiedzialam sorki..ale do dzis nie rozmawialam z nia.. przeciez ona ma faceta..masakra..nie sadzilam ze ona to robi .. rozumiem nastolatki bo sama kiedys tak robilam w wieku dojrzewania ale nie w wieku 30 lat....szok..

Gość Kcududf
tak u nas w domu seks to temat zakazany. mieszkamy na wsi w katolickiej rodzinie i nigdy nie slyszalam od rodziny slowa seks..a jesli tak to wypowiadane bylo z obrzydzeniem to i ze to grzech wiec nie dziw mi sie.. moi rodzice pamietam ze jak mieli po 40 lat to juz wtedy spali osobno..

Gość Kcududf
mamy wielki dom trzypoziomowy .. 'co w tym zlego ze mieszka z rodzicami> ona mieszka u góry a nie z nimi.

Gość kdkdff
no wspolczuje

Trzeba było zapukać przed wejściem, gdzie masz maniery? Poza tym kobieta jest dorosła i może robić co chce, masturbacja nie jest przeznaczona tylko dla podlotków.