Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebek25

Problem z orgazmem u kobiety - czy ona go miała?

Polecane posty

Gość Sebek25

Witam! Mam pewien problem. Jestem ze swoją dziewczyną od około roku. Mam 25 lat a ona 22. Miała przede mną kilku facetów ale twierdzi, że jeszcze nigdy nie miała orgazmu. Jednak mam co do tego spore wątpliwości. Nasz seks zaczyna się zwykle pieszczotami-ok. 15 minut, następnie przechodzimy do rzeczy ;) Po ok. 5 minutach ostrego seksu ona dosłownie traci świadomość. Krzyczy, drapie a nawet bije mnie po ramionach i plecach! Trwa to ok. minuty, po czym trochę się uspokaja i twierdzi, że musi trochę odpocząć bo zaczyna ją boleć w środku. Twierdzi, że jest jej cudownie, ale nie przyznaje się do przeżywania orgazmu. Co o tym myśleć? Pomóżcie..

To że tak się zachowuje to nie znaczy że ma orgazm... Może czuje duże podniecenie i właśnie tak się zachowując chce dojść... Naprawdę. Jestem w podobnej sytuacji jak Twoja dziewczyna dlatego wiem co mówię... tyle że ja mojego faceta nie biję ;-)

Gość Sebek25
ale skąd ten spadek napięcia i utraty świadomości? Na koniec często ma jeszcze w oczach łzy albo śmieje się bez powodu..

może zdaje sobie sprawę że nic z tego... :-( a powiedz mi czy zdarzyło Ci się nalegać na seks?

Gość Sebek25
nalegać w sensie, że na nie chciała ale zgodziła się po moich namowach, sama nie mając na to ochoty?

właśnie to miałam na myśli... albo czy kiedyś np nie było takiej sytuacji że zaproponowałeś seks a ona zgodziła się ale ty czułeś ze tylko dlatego żeby nie zrobić ci przykrości?

to nie czujesz ? wtedy mam skurcze pochwy i ci gotam rytmicznie uciska , na dodatek zalewa takie ciepło.

Gość Sebek25
dasha9311: nie, nie było nigdy takiej sytuacji. kiedy widzę, że zupełnie nie ma nastroju na seks to po prostu tego nie proponuję. uważam że nic na siłę, i kiedy jest zmęczona po ciężkim dniu albo po prostu nie jest w nastroju to nie wychodzę z inicjatywą. ale na szczęście nie zdarza się to często i zwykle oboje mamy ochotę na seks i czerpiemy wtedy z niego przyjemność ;)

Gość Sebek25
a ciepło jest w niej przez cały czas ;)

PO PROSTU DASZKA :-) to bardzo dobrze robisz :-) pamiętaj nigdy nic na silę... Wydaje mi się że Twoja dziewczyna mówi prawdę.. Wiesz to że się tak zachowuje nie oznacza że ma orgazm... Po prostu jest jej dobrze, stara się tymi bodźcami sprawić sobie żeby mogła dojść... Ja wiem co mówię... I te łzy w oczach też rozumiem...:-(

no nie wiem ja to zawsze czułem, ale to jest zalewajace cieplo, bo ona puszcza wtedy mocno soki.

a poza tym jaki maiła by w tym interes żeby mówić że nie ma orgazmu jak by miała? ;-) To było by bez sensu :-) Powinieneś cieszyć się że masz tak otwartą dziewczynę która Ci w ogóle o tym powiedziała...

jak zaczyna siee tak zachowywać spróbuj przerwać i zobaczysz czy bedzie chciala dalej ,a jak bedzie prosila to znaczy, że jednak cię oszukuje. Coś mi tu nie pasuje :(

autorze możesz zrobić tak jak mówi nancjan, jednak ja jestem kobietą i uważam że mówi prawdę... Po co miała by kłamać....

mam podobny problem jak twoja dziewczyna, też nie umiem osiągnąć orgazmu pochwowego, pomimo zę bardzo kocham swojego facea i wiem jak on się stara... za kazdym razem jak się kochamy czuje wielką przyjemność ale orgazmu nie mam :-( gdy czuje ze jest mi bardzo dobrze też zaczynam cicho jęczeć, bardzo mocno przytulać mojego chlopaka, i wogóle mam nadzieję ze bardziej mnie to pobudzi i tak jest... ale pobudza to również jego i niestety zanim ja to on zdązy dojść i niestety musimy skończyć ponieważ kochamy się stosunkiem przerywanym...

dasha przerzuć się na tabsy , w ten sposób nie dojdziesz, bo w takiej sytuacji tylko myślisz kiedy on wyjdzie lub skończy, a przy tabl będziesz rozluźniona. Taka psychika u nas cholerna jest i nic nie poradzisz.

Masz rację... Myślę o tym... ale ja nie chcę tabletek brać :-( Myślisz że to od tego że myślę kiedy on skończy nie umiem dojść?

Gość Sebek25
Daszka, w moim przypadku jest trochę inaczej. Ona na koniec krzyczy i wije się, drapiąc mnie po ramionach i plecach, mówi,że ma skurcze na brzuchu i plecach, trwające ok pół minuty, i wtedy jej napięcie słabnie na jakiś czas, w tym czasie dalsza penetracja zaczyna sprawiać jej ból. Ona mówi, że nie wie co to orgazm, po czym to poznać, że po rozmowach z koleżankami na ten temat spodziewa się fajerwerków.. A kiedy w trakcie zwalniam ona mnie cały czas popędza, ma być szybko i mocno!

skoro tak mówisz to zmienia postać rzeczy.. może ona porostu nie wie o tym ze dochodzi...?

Gość Dalejlama
Partnerka musi przemyslec czy to orgazm jest a myslenia musi sie nauczyc przez medytacje

Gość Sebek25
nie wiem.. mówi że jest jej cudownie, jej reakcje o tym zresztą świadczą. jednak uważa że do tych fajerwerków czegoś jej jeszcze brakuje. zastanawia mnie tylko że po tych skurczach i spazmach jej podniecenie słabnie..

Gość Sebek25
czasami czuję, ale nie są jakieś szczególnie mocne (tak mi się przynajmniej wydaje), ale zwykle nie zwracam na to uwagi..