Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebek25

Problem z orgazmem u kobiety - czy ona go miała?

Polecane posty

Gość fdggdgdsg
Jeśli dasz jej wsparcie, nie będziesz naciskał i pytał "miałaś orgazm", to z czasem przyjdzie. Nie pozwól, żeby doszło do tego, że kiedy się rozbieracie jej myślą jest głównie 'a co jeśli znów nie będę miała orgazmu'. 15min pieszczot i 5 min ostrego seksu to jednak za mało. Spróbuj czasami dac jej godzinę pieszczot, z przerwami, dasz radę :) A potem trochę języczkiem, trochę dłońmi i dopiero wtedy wejdź.

Gość misiak25
większość kobiet lubi dłuższą grę wstępna, ja sama to uwielbiam jak sie drazni ze mna i nie moge się doczekać kiedy juz bedzie we mnie, także dlugo nie moglam osiagnac orgazmu, po 7 miesiacach wspolzycia niedawno udalo sie to za pierwszym razem, teraz jak wyczulismy siebie jest wspaniale, sluchaj przede wszystkim partnerki czego ona oczekuje bo ona wie jak najlepiej sprawic by także bylo jej dobrze :) wzajemne zrozumienie i wyczucie partnera jest kluczem do sukcesu :)

Gość damianek234
nie wiem czy ona ma orgazm czy nie jak się kochamy Ona twierdzi że zawsze ma i to kilka razy ale nie czuję tego Oczywiście jęczy cały czas trochę głośniej jak szybciej dobijam , jak zwalniam to się uspokaja ,jak robię minetkę to po kilku liźnięciach odciąga mi głowę bo mam ssać sutki i tak mogę robić jak długo chcę Nawet godzinę czy dwie aż się spuszczę Po wszystkim jak się ją pytam czy chce jeszcze to mi mówi że mogę dalej a czy miała orgazm to mi mówi że TAK .Aha... zawsze po idzie do łazienki zrobić siku ,ale nie słyszę żeby się masturbowała Choć słyszę że mało jej leci.Co sądzicie? Czy ona sobie tam dokańcza?

skoro ci mówi że ma to pewno ma dlaczego miała by ciebie oszukiwać. Też tak mam że chce mi się siku po stosunku i pewno jeszcze sie myje więc nie wraca szybko. Dlaczego nie miała by dokończyć przy tobie w łóżku jak jej brakowało orgazmu Czy nie ma zaufania do ciebie że możesz źle zareagować?Musisz z nią porozmawiać