Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdkkcmcmcmc

Czy tak wypada się ubrać na spotkanie z kolegą?

Polecane posty

Gość kkdkkcmcmcmc

Tunika, leginsy + szpilki ? Cały zestaw wygląda ładnie, tylko czy wypada... Spotykamy się za godzinę, poplotkować, jesteśmy jak stare dobre małżenstwo, więc nie musze wygladac pieknie;)

Gość Irysowiec
ubierz majtki

Gość katarzyna wielka 25
mi to nie pasuje, baletki byłyby lepsze do tego zestawu

Gość roochacz
koniecznie umyj CIPE.

Gość kkdkkcmcmcmc
dzięki dziewczyny:) mamy zamiar iść na piwo posiedzieć i pogadać, 10 min bede szla łącznie wiec mysle ze dam rade w tych butach. Balerinki mi się właśnie nie podobają do tego zestawu :( ostatnio miałam i czułam sie kompletnie aseksualnie:) poza tym, nawet ich nie mam. Podeszwa odpadła:o

Gość krups
Tunika, leginsy tak to możesz wyjść tylko do śmietnika z kubełkiem i to po zmierzchu

Gość zooi moii
wiocha straszna, jak nic chce się z nim bzyknąc, kto pisze na forum o ciuchach na spotkanie z kolegą, żenująca laska, a niech idzie i w kaloszach

Gość Irysowiec
seksik w pakiecie ?

Gość kkdkkcmcmcmc
mnie nie obchodzi wasz gust, widocznie macie gorszy :) Mi jest tak wygodnie i bede sie ubierala jak chce. Wiec glupimi gadkami nic nie wskoracie!! A myslicie ze te pasują? Ostatnio też je miałam i ogólnie dziwnie sie w nich czuje obojętnie w co jestem ubrana.. Link do zdjęcia butów(podobnych, bo nie mogę znaleźć tych moich :(- mają jasną podeszwę) i troszke inne paski z takim brylancikiem malym. http://tnij.org/mowp

a tak wgljesli zkolega znacie sie od lat to dlaczego tak przejmujesz sie tym co zalożysz?? ubierz to w czym dobrze sie czujesz ,takjak ubierasz sie nacodzień i tyle

Gość kkdkkcmcmcmc
ogolnie pytam, nie chce sobie narobic wstydu chociaz wiem ze gusta sa rozne... a ja go nawet niestety za bardzo nie mam wiec pytam. nie raz zdarzalo mi sie cos zle polaczyc i wygladalam smiesznie:) stad moje pytanie, dzieki za odp.