Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony niebieski zielony

Nie lubię Żydów . Tak po prostu .

Polecane posty

Gość dfrdeww
Moja babka była 100 % Polką z jasnymi włosami i niebieskimi oczami, ale nie mam nienawiści do Żydów, nigdy żaden nic mi nie zrobił a jeżeli już to pomógł

Gość ghstrhfffth
a właśnie że tak

Gość Jorg
A ja lubię żydów tak po prostu i wszystkie nacje i w różnym kolorze skóry i komu co do tego?????????????????

Gość ghstrhfffth
dfrdeww twoja babka też miała wredną kartoflaną mordę?

Czyżbym drażliwe pytania zadał ? Żegnaj Żydówko . Projekcie przewrażliwiony.

Gość dfrdeww
wiem że spalili by mnie w piecu 60 lat temu, za tą odrobinkę krwi

To załóż temat że lubisz wszystkich . Ja nie lubię i zapytałem się ilu jest takich , którzy też nie lubią.

Gość dfrdeww
nie moja babka miała urodę nordycką, była wysoka i miała symetryczną twarz

Gość ghstrhfffth
dfrdeww kto palił żydami w piecu w 1951?

Spierdalaj wampirzyco. :D

Gość dfrdeww
Moja babka i dziedkowie ze strony ojca to Polacy, wiem że dziadek donosił nienawidził żydów, kto wie co robił w czasie wojny,

Gość ghstrhfffth
za to ci ze strony matki potem wzieli odwet "pracując" w UB

Gość pan ambasador
ja bardzo lubię przedwojenne żydowskie kawały i skecze o Żydach, którzy nieudolnie naśladują Polaków przed wojną sami Żydzi się z tego śmiali ale nie w tym rzecz Żydzi byli różni, mam na myśli stosunek do Polaków i Polski tacy jak Berek Joselewicz i tacy jak Jakub Berman byli wykorzystywani i dawali się wykorzystywać do wyniszczania Polski, ale byli też tacy, którzy o Polskę walczyli był Tuwim wybitny polski poeta, który przed wojną sławny i opływający w dostatki i zaszczyty, wrócił z NY do Polski i zrobił z siebie czerwoną świnię na sznurku Bieruta ale był też inny wybitny polski poeta, satyryk, autor wielu tekstów do przedwojennych przebojów Marian Hemar, który nie wrócił do komunistycznej Polski i w ramach swoich pisarskich możliwości walczył o nią w Polsce największy problem był z Żydami, którzy nie polonizowali się i tymi którzy komunizowali i przez to służyli Sowietom w niszczeniu Polski dobry współczesny przykład żyda, który uległ polonizacji w zdecydowanie mniejszym stopniu niż komunizacji to Adam Michnik i faktycznie jest jak to powiedział Herbert: człowiekiem złej woli, oszustem intelektualnym. Tacy Żydzi jak on sprzyjają rozbudzaniu antysemityzmu. I myślę, że on dobrze o tym wie i jest mu to na rękę, bo potem można Polaków po pyskach lać w tej czerwonej szmacie, za antysemityzm.

Gość pan ambasador
aha czy lubię, czy nie a bo ja wiem nie budzą we mnie szczególnych emocji mam jakąś sympatię do kultury żydowskiej w przedwojennej Polsce przez to trochę do Żydów z tamtych lat, których już nie ma naprawdę to ja nie lubię komunistów, generalnie lewicy i jest mi to obojętne czy to Żyd, Polak, Szwed, Hiszpan mam takich ludzi za szkodliwych durniów

Gość dfrdeww
Nie wiem czy w ogóle można oceniać kogoś jaki był podczas wojny. Wojna wyzwala zło, kążdy myśli tylko o tym żeby przeżyć. Wielu ludzi jest złamanych, szantażowanych, gnębionych, mają do wyboru czy ochraniać swoją rodzinę czy coś więcej. wiadomo że starsi ludzi są mniej idealistyczni, bardziej praktyczni i wygodni. Chłodno kalkulują. Młodzi kładą swoje życie jakby nic nie znaczyło. Nawet teraz mnóstwo ludzi się kurwi dla korporacji, mają wybór albo się kurwić za pieniądze albo pracować uczciwie i gówno mieć.

Gość ghstrhfffth
dfrdeww najgorzej jak ktoś uwierzy że jest narodem wybranym

Gość pan ambasador
dr można i trzeba

Gość Jorg
Autor topiku mógłby się jeszcze dużo nauczyć od Żydów a przedewszystkim kultury, bo z takim nastawieniem do Swiata nieraz zaliczy glebę.

Gość dfrdeww
dobry wujku, zastanów się uczciwie przed lusterkiem, czy jakbyś dostał worek diamentów to czy nie zadenuncjowałbyś swoich polskich sąsiadów a potem oceniaj. Ci co ciskają kamienie mają najwięcej na sumieniu

Precz z Żydo-Komuną, z ludźmi którzy ograbili i zrujnowali nasz kraj.

Gość ghstrhfffth
dfrdeww żal mi Cię jesteś zmanipulowano masz w sobie 1/8 krwi żydowskiej i nienawidzisz 7/8 siebie to są skutki "mowy miłości" którą posługują się starsi i mądrzejsi

Gość dfrdeww
W komunie było wielu pazernych Polaków

Gość ghstrhfffth
zmanipulowana

żydzi powiadasz? A znasz to? Dwóch żydów kłóci się pod prysznicem, dochodzi do rękoczynów, nagle jeden łapie za mydło i chce rzucić w drugiego, a ten na to: ej ej, ale ojca w to nie mieszaj.

Gość dfrdeww
A ty już wyciągasz swoje skrjne biało czarne wnioski. Przyjaźnie się z wieloma ludźmi z czystymi rasowo Polakami też

Gość ghstrhfffth
jak świat światem nigdy nie było pazernych żydów buahaha

Gość ghstrhfffth
im też mówisz że mają wredne kartoflane mordy? a może to są szabesgoje?