Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka1e

Nie mogę schudnąć,brak mi motywacji i konsekwecji

Polecane posty

Gość madziulka1e

Nawet mój chłopak mi powiedział że jetem za gruba i za dużo jem,ale ja chce schudnąć wiem że miałabym z czego ale mi to nie wychodzi...CO ROBIĆ?CZEKAM NA RADY

Gość superDE
no jak to "co robić?" no wziąć i schudnąć ;)

Gość Szyba
Pierwsza rada: spróbuj założyc temat na forum dieta a nie forum uczuciowym. Tam są dziewczyny, kobiety które sporo wiedzą o odchudzaniu.

W ogóle nie posiadasz motywacji do działania, co? Całe życie będziesz jakimś "spaślunem"? Weź się w garść i zrzuć trochę z dupska. 🖐️

Gość max1166
Ja też nie mogłem schudnąć ale kiedy odwiedziłem stronę http://poznajdate.com od razu straciłem apetyt i uwież mi chudnę z dnia na dzień.

Gość madziulka1e
dupa jest spoko,podoba się mojemu chłopakowi naj bardziej.To tylko mam duży brzuch,nawed uda u mnie nie są aż takie grube..

pierdu pierdu ile wazysz? ja schudlam z 76 do 47 kg rok cwiczen mega cwiczen to podstawa zmiana nawykow zywieniowych to drugie wyeliminowanie smieciowych rzeczy to trzecie dlatego jak czytam nie moge nie da sie nie umiem to mnie krew zalewa BRAK CI MOTYWACJI? A TWOJ FACET? NIE CHCESZ SIE MU PODOBAC?

Gość janusz łodź
zapewniam cie: znajdziesz motywację, gdy pewnego dnia zakłuje cię w mostku i kilka miesięcy spędzisz w szpitalu, a potem będziesz musiała powolutku spacerować i to będzie twój najbadziej ekstremalny sport. Az pewnego dnia zakłuje cie mocniej i zakopią cię, żeby zwłoki nie śmierdziały po kątach. kopiesz sobie własny grób własnymi zębami. Strugasz nimi trumnę. Tylko jeszcze o tym nie wiesz.

Gość Przystojny Romantykkk .
albo jak twój facet bzyknie szczuplejszą - też niezła motywacja kobieta z duzym brzuchem? to faceci moga mieć duży brzuch a nie kobiety (chyba że w ciąży)