Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korkociąg

Starszy mężczyzna !

Polecane posty

Gość korkociąg

mam problem wiem że jest to może nie właściwy początek, ale z góry proszę o darowanie sobie bezsensownych wypowiedzi typu ,,hormony nastolatki itp'' , proszę.... Byłam na weselu swojej kuzynki z za granicy, i poznałam tam mężczyznę.....uwaga!.....starszego o 32 lata. Mam 15 lat, on 47. potrafię przewidzieć Waszą reakcję, ale myślę że jestem dojrzała jak na swój wiek, nie jest to też mój kolejny kaprys czy coś w tym stylu, dawno nie pamiętam u siebie takich odczuć w stosunku do jakkolwiek owego chłopaka, mężczyzny. Nigdy nie zakochałam się mężczyźnie starszym od siebie więcej niż 5 lat, co więcej było to dla mnie nie do pomyślenia zakochać się w tak bardzo starszym człowieku, i doszłam do wniosku że wiek nie gra dla mnie roli. Tańczyłam z tym mężczyzną , to on mnie nauczył tańczyć. Opowiedziałam swojemu wujkowi (jego bardzo bliski przyjaciel) że mi się z nim najlepiej tańczyło i podobało, wypytałam wujka o wiek tego kolesia, kazałam ucałować i pozdrawiać , o to czy jest wolny- wolny po rozwodzie , bezdzietny , w dodatku są bardzo dobrymi przyjaciółmi z moim tatą, Noi nazajutrz na poprawinach , kiedy się dosiadałam do jego stolika był jakiś cichy, złapałam go setki razy na spojrzeniach na mnie, i jestem idiotką ponieważ w końcy po tym wszystkim poprosił mnie do tańca a ja sama jestem skrępowana jego obecnośccią i odmówiłam pod pretekstem za wolnego tempa, podsłuchałam też rozmowę jego z jakimś facetem, ten obcy facet powiedział do niego : - Pewnie szukasz teraz żony gdzieś w swoim wiek koło 50-siątki - gość weselny - Ta co ty( śmiech ) - xxx - To jaki jest twój przedział wiekowy , ma ile lat ma mieć wybranka- gość weselny - 37 lat - xxx - a najmniej ile - gość weselny - 15, tyle że na piętnastkę poczekałbym ażby doszła chociaż do 23- xxx - Co! - gość weselny byłam jedyną ,,15-stką'' na tym weselu

Gość taktak 007
to jest twuj mąsz napewno:) taka milosc jest jedyna bier go i kofaj z calych sil:)

Gość Jorg
15 - powiedz rodzicom o swoich fascynacjach i koleżankom to smiechem Cię zabiją. Dziecko uspokój swoje hormony bo jeszcze za wcześnie abyś z dziadkami się zadawała.

Gość korkociąg
dlatego już nikomu o tym nie mówię bo wiem jakie będą reakcje, co innego doświadczyć ich na forum, a co innego w realu, ale ja miałam taki mały plan wobec niego, nie myślcie że che się za ten związek brać teraz, chciałam zaczekać do 23 lat lub najmniej do 22, wiążę z nim przyszłość, widzę w nim ojca swoich dzieci ( TERAZ SIĘ PEWNIE ŚMIEJECIE ŻE HEJ) przecież na pewno są udane takie związki w których jest 30- letnia różnica

Gość Przystojny Romantykkk .
Od 15 lat seks już nie jest karalny. Zaproponuj mu.

Gość pierdol sie z tymi smsami
to żę po kilkugodzinnej znajomosci ze starym prykiem wizeszz nim tak odleglą przyszłosc juz swiadczy o twojej niedojrzałosci dla 47 latka owszem to byłoby błogosłąwieńśtwo gdyby mógl poruchac 15 dlatego zrobi wszystko i powie ci wszystko zebys mu uwierzyla

Gość korkociąg
zachowam cnotę dla niego

Gość pierdol sie z tymi smsami
jestes gówniara dlatego imponuje Ci ze starszy mezczyzna traktuje cie powaznie itde.. dla niego ma to wyłacznie podtekst erotyczny, wyłacznie ! to nim kieruje

Gość boleknpre
od biedy mogłyby być twoim dziadkiem.

Gość No Leaf Clover
Ojej. Jakby zaczął w Twoim wieku, to mógłby być naprawdę Twoim dziadkiem. Daj sobie spokój, dziewczyno. On będzie miał pięćdziesiąt kiedy Ty staniesz się pełnoletnia. To taka fascynacja starszym, odpowiedzialnym facetem. To minie.

Gość korkociąg
ALe znam go od 3 lat, tyle że mółwie że go co dopiero poznałam bo tak jest poznałam go głebiej z charakteru

Gość korkociąg
ale nie wierzycie w takie związki kobieta 30 lat młodsza od partnera może ktoś z waszej rodziny tak ma, i nie jeszcze raz powtarzam ja nie chce być z nim teraz tylko jak osiągnę 22 lub 23 lub 24 lat. do cholery jasne !

Gość hahabkk
nie sijee sie, ale minie Ci to. jestes jeszcze b. mloda i tylko Ci sie wydaje, ze dojrzala, tez tak mialam;)

Gość gun to your head
nie wiem jak to jest z zakochaniem, ale ja w wieku 15 lat mialam krotki epizod z 32 letnim facetem.

Gość korkociąg
opowiedz

Gość korkociąg
nie wiem czy jest bogady czy nie ale nie jest bezrobotny i na pewnie nie bezdomny

Gość korkociąg
na litość byłam w jego domie za granicą, zwyczajnie

Gość korkociąg
ej kurcze dlaczego tak się stało że ktoś dodał komentarz ,, zachowam cnotę dla niego'' pod moim nickiem, chociaż ja tego wcale nie napisałam.

Gość korkociąg
kur** po co wymyślili ten wiek

Gość korkociąg
I podkreślam jeszcze że powiedział ,, 15, ale na piętnastkę bym poczekał aż osiągnie 24 '' I w dodatku na 100 % nie wiedział że mogę to usłyszeć

Gość KUNGFUPANDA
Dodaj ten temat do ulubionych- otwórz za 3 lata- będziesz tak się wstydzić i śmiać z tego co piszesz:D

Gość poooopopopooopooooo
a fuuu :O

Gość gun to your head
ja byłam na wycieczce objazdowej z ojcem. w naszej grupie byl 32letni facet. podrywal mnie, ja jego zresztą tez. obmacywalismy sie, calowalismy, obciagalam mu. jak wrocilismy do domu, umowilam sie z nim, nie uprawialismy seksu, jedynie oralny, 69 i tak dalej.

Gość korkociąg
a jebać to forum

Gość korkociąg
A i na pożegnanie I podkreślam jeszcze że powiedział ,, 15, ale na piętnastkę bym poczekał aż osiągnie 24 '' I w dodatku na 100 % nie wiedział że mogę to usłyszeć

Gość ertz/()=?
to nie pisze 15 letnie dziecko TO PROWO OD STARSZEGO JAGNIECIA:D:D:D

Gość korkociąg
że co !? żadna prowokacja, zaleta internetu , każdy cię o to oskarża

Gość ertz/()=?
A SKAD DZIECKO WIESZ ZE INTERNET MA TAKIE DOBRE ZALETY????????????