Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uIubiona

jak ja niecierpię chłopaków w moim wieku, takich leszczyków :/

Polecane posty

Gość uIubiona
mimo wszystko i tak podobaja mi sie ci starsi, nie chodzi yu o kase czy samochód.

Gość asassdsdfdfdfdf
a na tych starszych lepiej uwazaj, to ja juz wole mlodszych prawde mowiac

Gość uIubiona
trzeba się starać, ja sprawdzę faceta pod każdym kątem jak będzie wyglądał na podejrzanego, mnie się nie da tak łatwo oszukać. cechy które cenię u facetów to na pewno stanowczość, odpowiedzialność, szczerość, musi mnie kochać ponad wszystko.

Gość autorko
idź i się powieś, uchronisz tych +30 przed spotkaniem takiej debilki jak ty. ja bym cię kijem nie tknął posrana królewno od siedmiu boleści,lecąca na gotowe

Gość uIubiona
co ty o mnie wiesz cieciu :O nie zalezy mi na gotówce, jak juz pisałam wczesniej. Nie lubie gównianego zachowania takiego jakiego właśnie Ty reprezentujesz. Zdesperowańcu :O 🖐️

Gość nie nz
30 latek nie zwiaze sie gowniara 18 letnia nawet jesli czujesz sie na starsza to on Ciebie bedzie tylko traktowal przedmiotowo. Wiec nie licz na wartosciowego mezczyne w tym wieku, bo tacy to juz zajeci, albo szukaja nadal przygod i takie malolaty ich kraca, ale tylko na chwile. Zreszta mi nie podobaja sie blondyni to nie siedze na forum i nie jecze jacy to blondyni sa be i mi sie nie podoba tylko rozgladam sie za takimi co mi sie podobaja. Ty nie lubisz mlodych to zamiast narzekac, ze mlodzi sa be to rusz dupe rozjerzyj sie za starszym. Posmakujesz takiego zwiazku odechce Ci sie starszego pana. Ale nie pitol, ze wszyscy 20 latkowie sa tacy straszni, bo ja sama mam 21 lat i mam wielu kolegow w tym wieku. I zaden nie spelnia cech ktore wymienilas. Sa bardzo w porzadku i na poziomie. Chociaz jesl idla Ciebie jakies zarty czy smiech, wyglupy jest oznaka dziecinady to nie wiem chyba najszczesliwa bylabys z 70 latkiem. a ten wrzut wyzej i wyzywanie od cieciow, smieci itd jest naprawde na poziomie.