Gość zraziłamcietym Napisano Lipiec 18, 2011 Witam forumowiczów szukam na tym forum waszej obiektywnej strony. problem mój polega na tym że rozstałam się z narzeczonym 2 lata temu. byłam sama po czym poznałam nowego chłopaka i wszystko wyglądało pieknie. jednak niestety nie potrafie zapomnieć o mojej 1 miłości. 1 i ostatniej, nigdy tak nie kochłam i nigdy nie bede chociaż niewiem co. ale niestety nie będziemy razem z różnych przyczyn. On mnie kocha i chce wrócic do mnie a ja niesety nie ale problem w tym że uważam że to jest facet z którym chciałabym mieć dziecko. głupie wiem ale od zawsze i do tej pory nie chce miec dziecka z żadnym innym... nawet nie wiem czemu po prostu tak jest, to nie jest ubzduranie ... zawsze czułam i czuje ze to kandydat idealny aby miec z nim dziecko chociaż na meża sie nie nadaje a ja na ,zone dla niego... nie bede wchodziła w szczególy dlaczego tak jest bo to jst nie istotne :) w tym przypadku chodzi tylko o to aby był dawcą nasienia. nie oczekuje alimentów ani nic po prostu kochałam go przez 10lat a teraz moze to uczucie prysło ale wciaż mi zalezy ale nie chce z nim być... prosze tylko nie wysyłać mnie do specjalistów i mnie obrazać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach