Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bizneswo26

PRZYGOTOWANA?

Polecane posty

Gość bizneswo26

Chcemy z mężem zacząć w tym cyklu starania o 1 naszą dzidzie:) Powiedzcie czy o niczym nie zapomniałam: 1. łykam kwas foliowy od 3mcy 2. jem więcej warzyw i owoców, mniej kawy 3. jutro mam wizyte u dentysty 4. bylam na gastroskopii bo to mnie zawsze nurtowało czy jestem zdrowa 5. wszystkie wyniki zawsze mialam dobre, ostatnio nie bylam co prawda....ale chyba to wystarczy no nie? A co z tą toksoplazmozą?

Wiesz co najwazniejsze to nie przesadzac i nie stresowac sie na zapas! A co jesli odrazu sie nie uda? Po co sie zawiesc. Idzcie na zywiol kochajcie ale bez myslenia- musi byc... A wiesz jakie bedzie zaskoczenie jak miesiaczki nie bedzie... Nie rozumiem kobiet ktore odrazu nastawiaja sie nadziecko a potem placza i robia mnustwo negatywnych testow.... Lepiej nie czekac a szybciej zycie Was zaskoczy (nam udalo sie za pierwszym podejsciem:)

Gość bizneswo26
Oj żywioł będzie, zawsze jest na urlopie ;) ale nie zgadzam sie do konca, prowadze wlasną firmę i gdybym poszla na żywioł i np. zaszła rok temu dzis nie mialabym tego co mam. nie pytaj czemu, wiemy to. Wolałam o ile sie uda cieszyc sie szczerze z tej ciazy a nie plakac ze np. nie mam gdzie mieszkac, spac, czy nie mam kasy...

Rozumiem ja tez zwlekalam z dzieckiem zeby sie czegos najpierw dorobic a potem zaplanowalam ciaze z tym ze nie przygotowywalam sie tylko po poprostu myslalam jak bedzie to bedzie... nie patrzylam na dni plodne ani takie tam... kochalismy sie jak mielismy ochote a test zrobilam dopiero jak okres sie tydzien spoznial:) Powodzenia Wam zycze i trzymam kciuki!

Gość bizneswo26
dziekuje :* moja gin mi polecila kwas foliowy i dentyste wiec skorzystałam :)

Gość mamama26
zób badania na toksoplazmoze i cytomegalie... ta gastroskopia niebyła aż tak konieczna jak te dwa badania