Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NocnaFuria

Podrzucone dziecko!

Polecane posty

Jestem opiekunka 2 letniego Jasia juz od ponad roku ,jego mama sama go wychowuje i studjuje ogolnie sie buja ,maly za to jest super kochany wlasciwie to jest tak do mnie przywiazany ze placze kiedy wychodze...dwa dni temu jego mam Marta zostawila go u mnie na noc miala go odebrac wczoraj rano ale do dzisiaj sie nie pojawila a jak zadzwonilam to powiedziala ze nie ma teraz casu rozmawiac...nie wiem co robic ..czy to powinnam komus zglosic albo komus powiedziec?

Gość naciągactwo się szerzy
wyślij jej sms,a że czekasz na kontakt do 20,15 a potem oddajesz dzieciaka do pogotowia opiekuńczego :D

no nigdy bym tego nie zrobila..tak naprawde to chetnie bym sobie go zatrzymala....jest taki kochany i biedny...zawsze jak jes ze mna i maja rodzina (mam dwoje dzieci)to jest taki wesoly rozesmiany a jak go odstawiam do domu to placze i trzyma sie mnie kurczowo

Gość ja bym na twoim miejscu
powiedziala cos matce dziecka tak zeby jej w piety poszlo!!

super perwersja za super zajebista rade bardzo wiele to zmienia w mojej sytuacji ale jesli dzieki temu poczulas sie madra i sie dowartosciowalas to moje zycie nabralo wlasnie sensu