Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak naprawde

Dzis sie zabijam

Polecane posty

Gość tak naprawde
bez watpienia szukam pomocy i wsparcia.Zalosne, ze tutaj wlasnie, a moze zalosne, ze szukam. ze nawet tego nie potrafie zrobic. Sama nie wiem.

Gość gun to your head
Martva ma rację. każdy, kto stał na krawędzi, wie jak to naprawdę wygląda.

kiedys i tak umrzesz, daj sobie czas. idz na putkowie i krzycz. czasem pomaga... przytulaj drzewa i zrozum, ze nie jestes sama.

Gość tak naprawde
juz raz probowalam..wiem jak to jest bardzo dobrze..miotam sie..kazdy ma swoja ..

Ja też jestem bardzo samotny, nigdy nikogo nie miałem. Myślałem kiedyś o tym by to zrobić, ale po rozmowie z pewną osobą powstrzymałem się od tego. Wbrew temu co teraz sobie myślisz, nasze życie zmienia się jak w kalejdoskopie. Nie wiadomo co będzie za rok, czy nawet miesiąc. Jest mnóstwo powodów dla których warto żyć, jeśli się poddasz to nie zranisz siebie, tylko swoich bliskich. Teraz o tym nie myslisz, ale potem będzie już za późno. Są miliony ludzi na świecie żyjących w biedzie, mnóstwo cierpi z głodu czy wskutek strasznych chorób. Ci ludzie nie mają szans na zmianę swojego życia - to jest dopiero dramat! Jesteś pewna, że i Ty jej nie masz?

z mojej perspektywy... nie bylabym w stanie wejsc na forum i pisac, nic nie bylabym juz w stanie. dobrze to pamietam. i ty tego nie zrobisz, to wiem.

Gość CARYCA KAFETEŁE
martva--- masz 100% racji, mam to za sobą,forum to ostatnie,co przyszłoby mi do głowy autorko--- nie pajacuj, pogadaj tu z kimś, przystopuj, albo zrób co masz zrobić byle skutecznie

faktycznie szukac pomocy u takich pajacow jak wy to juz lepiej sobie w leb strzelic ...jedna snuje opowiesci jak dziadek kombatand a drugi sypie zlotymi radami

Gość Poczym
Równiez próbowałam raz,odratowana.Te problemy moje ,które mnie wtedy skłoniły ,kompletnie nie sa problemami,Dziekuję mamo ze mnie uratowałaś*

Gość furia----
skoro tu włazisz też jestes pajacem

Gość tak naprawde
wiem, ze zycie to kalejdoskop, ale moj uklada sie w tylko jeden sposob..Czy widze szanse ? Chcialabym..

poznaj jakiegos chlopa, to banalnie proste a pomaga taka mala przyjemnosc.

Gość tak naprawde
Martva ..:-) od zarania dziejow moje znajomosci z chlopami byly tragiczne, wiec raczej nie. Nie ma szans. Nie chce budowac sil na meskim ramieniu, chce sama je poczuc. Faceci zrobili mi najwiecej krzywdy.

Gość CARYCA KAFETEŁE
autorko--- jesli to nie provo byłam tam,gdzie ty teraz. uwierz, nie warto. jesli chcesz, podaj maila albo gg,pogadamy

Gość tak naprawde
ok, moze podaj swoje gg :-)

Gość ajkaa8487485944
a ja tak jak ty czuje sie samotna.. Tez myslalam o smierci. Ale boje sie bolu

to wampiry nie są nieśmiertelne Nox? ...

Gość Klapaucius
no to kiedy się zabijasz? (: i w jaki sposób?

oczwiscie, ze nie sa smiertelne. ale ludzka powloka jest, ja chcalam zabic. zreszta niewazne.