Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałem życie :(

Przegrałem życie

Polecane posty

Od 3 lat nie wychodze z domu, a mam 25 lat, praktycznie od roku nie wychodze ze swojego pokoju, waże 50 kg już mi nawet ciężko chodzić moim jedynym zajęciem jest leżenie cały dzień - lubie gapić sie w sufit. Mama przynosi mi obiady i jedzenie czasami mnie karmi bo mi sie nie chce jeść, sikam w pieluche bo nie chce mi sie chodzić do toalety, ostatnio dostałem telewizor, ale wole sie na niego patrzyć jak jest wyłączony bo żal mi sie robi jak to wszystko widze co sie dzieje...

Gość fgdsge
bardzo |Ci wspolczuje, ale mozemy wiedziec, co jest tego przyczyna? jestes chory fizycznie czy masz depresje?:(

nie nie jestem chory fizycznie poprostu mi sie nie chce nic, chciałem zapytać czy są jeszcze tacy ludzie ? mi sie wydaje, że dla mnie nie ma nadzieji...

Gość muszkazjabuszka
a pupke tez ci podciera? :O

Gość fgdsge
skoro jest tak jak piszesz, to chyba faktycznie jest kiepsko. ale moze idz do psychologga? jesli byles juz i nic, to moze idz do szpitala psychaitrycznego? tam zawsze sie cos dzieje, jest wesolo, lezysz w lozku, a obok tez sa ludzie...jest ich 3, czasami nawet 6:)

Gość heliumhelium
www.youfail.org PROSZĘ.

Gość Lubię perły
Masz depresję:-(( Powinieneś jak najszybciej iść do lekarza. Z tego można się wyleczyć- trzeba tylko chcieć!

Gość hrhrhbr
w tym wieku życie się dopiero zaczyna :)