Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

StaraBida

problem - dyskomfort po porodzie sn

Polecane posty

Witam, urodziłam 2 lata temu. Poród lekki, nie popękałam, trafiłam do szpitala z 8cm rozwarcia, troszkę mnie nacieli i urodziłam (jeden mały szew). Problem polega na tym, że od blisko 2 lat mam takie uczucie, że co chwilę, co ok 15 min, chce mi się troszeczkę siku, sikam troszkę ale mam takie odczucie, że będzie dużo i muszę iść do toalety. Tak jakby przy zapaleniu pęcherza jest podobne odczucie, tylko mnie nic nie boli, ani pęcherz ani cewka tylko musze zrobić siku. Uciązliwe jest to zwłaszcza w nocy, bo kładę się o 23, już prawie usypiam, a tu muszę do łazienki, znów prawie usypiam i to samo, w końcu usypiam o 1 w nocy :-o I przy stosunku też, już ma się zacząc a mi się chce siku, troszkę się pokocham i znów chce mi się siku że nie mogwe się skupić :-o Może wiecie, dlaxczego tak się dzieje, może wiecie czy są na to jakieś leki?

Gość Gosiaczkowo
wiesz co, ja tak miałam przed pierwszą ciążą. Miałam mnóstwo badań i właściwie nic nie wykryli. Stwierdzili nadwrażliwość pęcherza i kazali się męczyć. O dziwo jak zaszłam w ciążę, wszystko minęło. Najlepiej idź do internisty. Zleci posiewy, usg i może czegoś się dopatrzy