Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrique198...

Sex ze studentką ???

Polecane posty

Gość Patrique198...

Witajcie Czy są tu jakieś fajne studentki mające ochotę na sex ? Czy polskie studentki wolą sympatycznych rówieśników czy bogatych i doświadczonych facetów po 40-tce ? Opiszcie swoje sex zabawy, jak i z kim miałyście ?

Gość Patrique198...
Ja stukałem 23 letnią studentkę dziennikarstwa, zaczęło się od ciekawej rozmowy w necie, a skończyło na ostrym rżnięciu w hotelu. Najseksowniejszy był lodzik, niesamowite przeżycie spuścić się na języczek lasce poznanej niedawno w necie. Po nocy rozmyśliła się i nie wzięła ode mnie pieniędzy, było fajnie ):

Gość Patrique198...
Czy są tu jakieś fajne studentki mające ochotę na sex ? Czy polskie studentki wolą sympatycznych rówieśników czy bogatych i doświadczonych facetów po 40-tce ? Opiszcie swoje sex zabawy, jak i z kim miałyście ?

Gość Patrique198...
Ale te polskie studentki cnotliwe, z nikim się nie pukają ??? Nie wierzę

One są bardzo cnotliwe a zamknij 5 studentek na na 2 tygodnie same i daj im jednego wibratora z max. wypasem funckji...po tygodniu będą już się kłóciły i to nie o miejsce w łazience.

Gość Patrique198...
Kurcze a tak często się mowi że polskie studentki rżną się chętnie z obcokrajowcami, a z Polakami to wy chyba tego nie robicie, skoro żadna się na chwali jak i z kim się pukała...

Wiesz to nie powód do dumy. A u wszystkich dupsko w robocie było no chyba że praszczury to wtedy nie. Najlepiej to te mają co studiują w obcych miastach daleko od domu. Chłopak w domu, codziennie SMS, zdjęcie nad łóżkiem - wielka miłość....a w weekendy zdjęcia już pochowane i sypią się jak choinki po 3 królach. Wiem bo sam byłem studencikiem.

Gość Patrique198...
Zbokolus Maximus, a w jakich latach studiowałeś ?

Gość Patrique198...
A mialeś jakieś pukalne koleżanki na roku ? Takie do hotelu na noc ?

Zawsze są takie co kombinują włazić tam gdzie nie powinny tak jedna pamiętam próbowała się wkręcić to jej warz wrzątkiem oblali...

Gość Patrique198...
Tak pytam ,bo chyba jakos z roku na rok jest coraz gorzej, jak Polak to kopiemy go na kase, jak obcokrajowiec, najlepiej golodupiec z krajów trzeciego swiata to z taki się rżniemy - myslenie Polek dziś

Jak robi to bo lubi to ok...ale jeśli bierze za o kasę.... Słyszałem też że ludzie z mafii złapali kiedyś dwie studentki po hotelem to im piersi żelazkiem prasowali i wyrywali włosy garściami z głowy tzw.. "skubanie gęsi".

Patrique a skąd Ty masz takie info o studentkach.No powiedz? Na pewno polskie studentki nie lubia takich jak Ty:P Tego bądz pewny:) Sama jestem z obcokrajowcem i studiuję medycynę w Grecji .Nie dziwię się też innym dziewczynom, że wybierają sobie cudzoziemców i do tego starszych od siebie a nie takich napalonych małolatów:P

Gość StachoLacho
No ja dwie koleżanki pukałem z roku, nie chodziliśmy ze sobą - ale tak czasem jak się upiły to nie protestowały. Nie było to nic wielkiego - taki szybki numerek od czasu do czasu w akademiku ....