Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka dlaczego ja

Kto oglądał dziś "Dlaczego Ja"

Polecane posty

Gość fanka dlaczego ja

Jak głupia i naiwna baba. Szkoda, że miała 40 lat. Dobrze, że ten były narzeczony od niej odszedł. Porzucła chłopa, wrócił do niej były mąż, a gdy zrobił ją w bambuko to chciała aby znów do niej wrócił. Bo mi się już odwidziało. Co za głupie babsko.

Gość fanka dlaczego ja
A jeszcze lepsze były Trudne sprawy. O kobiecie, którą nabił w butelkę też właściciel mieszkania. Wynajął mnie zagrzybiałe i nieogrzewane mieszkanie socjalne. Umywał od wszystkie ręcę zrzucając na nią winę, że wszystko sama psuje a od niego rząda remontu. Przełączam na Polsat 2 a tam Interwencja i taki sam temat. Rodzina dostała mieszkanie soch]=jalne w opłakanym stanie. Urzędy oczywiście umywają ręce. Identyczny problem. No sprawa bardzo realna, szkoda tylko, że w serialu była taka fatalna gra aktorska. I o dziwo odcine4k nie był śmieszny. Wg mnie bardzo smutny. Problem poruszany w odcinku chyba jest bardzo powszechny skoro autentyczn pojawił się w Interwencji.

Gość give me everything
oglądałam, te programy to tragikomedia :D

Gość taka taka ja :D
no wlasnie jak się skonczyło dlaczego ja? Bo nie mogłam obejrzeć

Gość fanka dlaczego ja
Ten był maż jak się okazało chciał tylko pieniędzy, bo tonął w długach. Odkryła to córka. Tak samo, że ma 3 kochanki, z czego jedna jest w ciąży. Zaprosiła rodziców do jego restauracji. Po chwili przyszły te 3 kochanki. Facet zwiał, a jego żona otworzyła oczy. Chciała wrócić do narzeczonego, ale ten miał ją w dupie. I słusznie.