Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama chlopczyka

DROGIE MAMY POMOCY!dlugie sziedzisko dla duzego dziecka

Polecane posty

Gość mama chlopczyka

Drogie mamy mam duzy problem , pewnie niekotrym wyda sie blachy ale nie dlamnie mam problem z wozkiem juz tlumacze moj synek jest dzieckiem niechodzacaym ma dwa latka i jeszcze pewnie dlugo nie bedzie chodzil potrzebuje wozek ktory by byl wygodny i dlygi tzn dlugie siedzisko gdyz moj synek czasmi spi we wozku jak jedziemy na wycieczke np caly dzien i nie ma jak spac mam trzy wozki i z kazdego wystaje mu glowa i nozki tak bardzo ze nie ma jak spac. co mi polecacie zwracam sie bo jest tu duzo mam prosze doradzcie jakis model wozka(syn ma prawie 90cm)

Gość mama chlopczyka
tak myslalam ze nikt nie pomoze jakbym napisala kiedy dostane okres, albo jak zajsc w ciaze to by kazdy napisalam, a ld amnie to wazne:(

Gość polecam ci Espiro Active
moja miała 100 cm i jeszcze wygodnie jej sie jezdziło. przy spaniu wystawały jej nogi , ale bylo jej wygodnie

Gość mama chlopczyka
acha zaraz go obejrze wolalabym aby nie byl bardzo drogi i sama spacerowka zecz jasna:D i duze kola musi miec bo ja czesto jezdze po lesie do parku na wycieczki za miasto, nie musza byc bardzo duze i ciezkie ale tak aby pojechal po sciezce w lesie

Gość ssssssawq q
Jane Slalom, duża szeroka spacerówka.

Gość mama chlopczyka
a jest cos co by bylo takie jaks zukam i tansze ?>

Gość Emaljunga Spider!
Najdluzszy, najprostszy, najwytrzymalszy, duze kola, buda itd. Starczy i do 4-5 roku zycia na upartego.

Gość mama chlopczyka
chcialabym kupic ten wozek niedorogo a solidny i z dlugim siedziskie emaljunga ma 90cm wiec za male musi byc okolo 100cm lub wiecej nie jestem w stanie przejzec wszytskich wozkow, ma ktos taki na duzych kolach nie koniecznie pompowanych?

Gość mamaurwisowa
Hej, A nie możesz najzwyczajniej iść z dzieckiem do hurtowni z wózkami i poprzymierzać go????

Gość Juz wiekszych od Emmaljungi
Spidera nie dostaniesz - dalej zaczynaja sie juz wozki inwalidzkie dla dzieci z porazeniem mozgowym i innymi schorzeniami. Mysle ze Spider bylby ok, tylko ze jest drogi, ale prawie identyczny model robi polski producent Jedo. Model nazywa sie Jedo Viki.

Gość Juz wiekszych od Emmaljungi
Jesli szukasz wiekszego, bo twoje dziecko jest chore, to bardziej rozsadnie byloby sie rozejrzec wlasnie za specjalnym wozkiem dla takich dzieci. One sa refundowane czesciowo przez NFZ, a zwykle spacerowe dla zdrowych dzieci nie.

Gość ja ci poradzę kup ssobie używa
ny wózek na allegro, ja miałam niepopularnej firmy ring max 2w1 i spacerówka jest zajebiście duża naprawdę, mój syn ma 92 cm i jest do niej jeszcze za mały!! ma pompowane koła, kosz na zakupy

Gość No jesli dla niej za male sa
tego typu wozki: http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/387049.jpg http://www.bobowozki.com.pl/images/viki_01.jpg to tym bardziej bedzie maly ten Adbor. Powinna na parwde poszukac profesjonalnego wozka dla dzieci ze specjalnymi potrzebami, bo one sa duze, lekkie i dobrze wywazone (specjalnie przystosowane dla wiekszych niechodzacych dzieci).

Gość mama chlopczyka
dziekuje wszytski za pomoc i powiem szczerze ze ten ring wyglada dobrze dodam ze dziekuje za rady jednak moj syn nie ma porazenia mozgowe, ani nie jest chory, ma nozke po operacji co uniemozliwoa chodzenie za niedlugo bedzie mial trzeci zabieg i mysle ze bedzie coraz lepiej i sam zacznie biegac. puki co jednak mam spacerowke ktora jest idealna ale na wycieczki ma za male kolka stad moje pytanie skorzystam z tego ringa chyba.dzieki ten ostani to nie ma nazwy