Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demotywatore

jak laska -cycki

Polecane posty

Gość demotywatore

która ma totalnie małe piersi albo ich brak może uważać że ma zajebiste ciało.Ostatnio idei widze na prawdę ładą laskę tzn.ładna buzia ,figóra ale biustu brak ,no ludzie czy ja mam się czuć jakbym dziecko ruchał?chociaz nie wiadomo jakie nogi ,pupe ,piękna buzie miała bez cycka nie podchodzić

Gość głupis
nie znasz się na rzeczy

Gość demotywatore
deski po ulicach chodzą

Gość demotywatore
to coś takiego co ty brzydalu bez cycka nie masz

Gość
nie no spoko sa tacy co biust w pasie lubia... wspolczucie :/

he he :D dobre.. nie mówię, że większy jest zły tylko ja jestem bardzo szczupła i mi nie pasuje większy i uważam, że mam taki jak być powinien. zresztą nieważne czy się będzie podobał jakiemuś prawikowi z 5 cm penisem w stanie wzwodu.. najważniejsze, że mojemu kochanemu się podoba :)

Gość Żegnaj okrutny świecie
Ja mam AA, idę się powiesić.

Gość bronek hej
Ja mamą teraz fajną laskę, a z jakimi piersiami. Poza tym ona ma bzika na ich punkcie, tzn. mówi, że ma najładniejsze na świecie. I są. Żadnych kompleksów, chowania, seksu przy zgaszonym świetle. A gdy siada na mnie i faluje nimi to dostaje takiego orgazmu, że hej. I chyba zdałem sobie sprawę, że jara mnie to tylko dlatego, bo ona wie, że mi się podobają. Miałem kiedys laskę, ładna, super figura i w ogóle jak z fotoszopa, ale kompeksów miała ful. Nier chciała się pokazać nago, bo celilit, rozstępy, nawet piperzyki jej przeszkadząły.

Gość mała wiedza na temat piersi
i niestety nie potraficie pojąc, że piersi składają się z gruczołów mlecznych i w dużej mierze z tłuszczu. Więc rzadko kiedy, szczupła, zgrabna dziewczyna ma duże piersi. Jeśli jest chuda, malo je to i piersi są małe, stosowne do figury.

Gość mała wiedza na temat piersi
ruda_czasem_wredna Wyjątek potwierdza regułę, mówię teoretycznie, co sprawdza się u większości kobiet, nawet te szczupłe, które mają duże piersi, mają tendencję do tycia. Tak to się najczęściej sprawdza. W ogóle nie rozumiem facetów,dla którch biust przysłania cały świat... nie chciałabym być z takim nawet na chwilę, żal mi waszego toku myślenia...

ja tak samo.. cycki to tylko cycki.. w niczym nie przeszkadza chyba ich brak.. a z resztą wkurwiają mnie faceci i to pierdolone powiedzenie, że są wzrokowcami.. a pierdole to.. :P najlepiej wyglądaj jak modelka ze zdjęcia z fotoszopa.. duży cyc duże wary napompowane duża dupa talia osy i ogólnie bądź boginią a on kurwa usiądzie na kanapie i będzie dłubał w nosie swoim grubym brudnym paluchem popijając piwo.. bleeee tu w Polsce nawet nie ma takich facetów dla których chciałoby mi się tak stroić.. na ulicach i tak widzę większość ładnych kobiet niż jakichkolwiek zadbanych facetów.. już nie wspomnę o męskich i przystojnych.. takich z 3 dniowym zarostem :D