Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grader

Czy mam jakakolwiek szanse u tej dziewczyny?

Polecane posty

Gość Grader

Moi rodzice sa dosc biedni - mieszkamy w czworke w 2pokojowym mieszkaniu, dziele pokoj z bratem. Niestety moich rodzicow nie bylo stac na moje studia, wiec po technikum poszedlem od razu do pracy - 3 lata pracowalem w Niemczech i Holandii. A ona - pochodzi z bogatego domu - jej tata jest wlascicielem dobrze dzialajacej firmy budowlanej. Stac go bylo miedzy innymi na samochod i mieszkanie dla corki we Wroclawiu. Studia skonczyla, a ja niestety mam tylko srednie. Jak zadzialac, czym jej zaimponowac?

Gość Grader
Nikt nie podpowie, pomoze?

Gość onajedyna
do dzieła stary!!! zadziałaj romantyzmem! kwiatki i te sprawy! pokaż, że jesteś wartościowym facetem!

Gość onajedyna
nie patrz na kasę, to jest g...o warte. wbrew pozorom, laski nie lecą na kasę. mnie np. wkurzyło, gdy facet na randce zapytał, wskazując na swój stary samochód "a taki może byc?" nigdy nie pokazuj, że czujesz się gorszy, ceń się!

Gość Grader
dodam, że ta dziewczyna ma zespół downa, ale i tak ją kocham.

Gość jfeprgjrhbpjvgfjv
Skoro ona jest kasiasta, to kasa i tak jej nie zaimponujesz. Pokaz sie z dobrej strony.

Gość Grader
często bywam pod jej domem i się masturbuje

Gość fdggdgdsg
Jeśli nie palisz, nie trwonisz kasy i jesteś pracowity, masz jakieś maniery (nie bawmy się w Wersal, ale wiesz, nie siorbiesz przy jedzeniu, nie bekasz w jej towarzystwie, a przynajmniej nie specjalnie...) to tak. Mnie zauroczył chłopak, którego mam nie pracuje, a tata jest kierowcą. Sam pracował od 18 r.ż. mimo, że rodzice mu odradzali, jest bardzo opiekuńczy i ma poukładane w głowie.

Gość Grader
oczywiście zostawiam "ślad" pod jej wycieraczką.

Gość fdggdgdsg
a na przyszłość może Cię zainteresuje strona z pomysłami na prezenty la dziewczyny :) nie po to, żeby zdobyć kobietę, ale np. gdy będziesz szukał pomysłu na prezent dla niej pod choinkę lub na urodziny http://roxanne.pl/ :)

Gość Grader
Tylko jak zwrocic na siebie jej uwage? Nie chce z siebie zrobic clowna

Gość Grader
ostatnio stałem pod jej domem nago bawiąc sie moim wielkim wężem, ale nie zaimponowałem jej :(

Gość lewastrona
pod jej oknem naciągam feloniego i smyczkiem od skrzypiec gram serenady.

Gość stary, masz szanse
tylko nie pokazuj tego ze coś was dzieli. Pieniądze to nie wszystko. Jeśli nie będziesz na każdym kroku dawał jej do zrozumienia, że są jakieś bariery i granice pomiędzy wami to uda się. No chyba ze laska od razu bedzie cie traktowała jako gorszego, innego, innej kategorii to olej ją. Ale serio, tak jak inni mowili - jeśli znasz swoja wartość a dziewczyna jest okej to nie zauważy/ nie bedzie jej to przeszkadzalo.

Gość Grader
Ale jakbym przyprowadzil ja do domu i zobaczy jak mieszkam - boje sie tego momentu