Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukulineczkaa19

Moje postanowienia!!!!!

Polecane posty

Gość kukulineczkaa19

-zrzucić nadwage -wymodelować i ujędrnić ciało -zrobić sobie depilacje laserową -wybielić zęby - zapuścić i zadbać lepiej o włosy (olejować,nakładać codziennie odżywke) -zrobic manicure i pedicure akrylowy chce tego dokonać do wiosny czy nie za dużo dod siebie wymagam jak na tak krótki okres ? :O

Gość Witamiżegnamzarazem
Nic ważnego....

Gość czarna taranula
Postanowienia piekne:) reszta zalezy od Twojej wytrwalosci :) Zrob sobie liste i skreslaj to co juz sie udalo zrobic, albo zaznaczaj postepy. Jesli chodzi o depilacke laserowa, to pamietaj, ze w czasie jej stosowania nie mozesz sie opalac. Laser najlepiej dziala n askore jasna i ciemne wloski.Osoby ociemnej skorze nie moga uzywac laseru do depilacji(ryzyko popazen)tak samo trzeba uwazac na znamiona. (ja uzywam aserka do uzytku domowego,w salonie nie bylam, ale mysle ze jest podobnie) Ogolnie uwazam ze laser jest sper i daje efekty, tylko ze troske czasu to sednak zabiera, wiec zacznij odpowiedznio wczesniej:).(Kuracja moim domowym laserem to jakies 8 miesiecy) Zycze powodzenia :)

Gość czarna taranula
Ale sie napisalam i litery pozamienialam :0, ale mam nadzieje ze sie doczytasz;). Chodzilo mi min. o laserek domowego uzytku nie aserek ;) sorki