Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pretty woman............

KoBieTy Pomóżcie proszę

Polecane posty

dobry wieczór :) czy sa tu jakies kobiety LES badz BI mam pytanie, jak wygladały wasze początki , kiedy doszliście do wniosku, że jednak wolicie Kobiety itd ...czekaj na posty :) pozdr;)

Gość dfdfd
hm... nie wiem czy moge nazwac się bi...;D

Gość dfdfd
Miałam przyjaciółkę jaka jest les...zakochała się we mnie... nie chciałam nic...no ale...;D z czasem wyszło jak wyszło.... ;p

putam poważnie naprawdę mi zalezy zeby poznac wasze zdanie itd

Gość dfdfd
No przecież ci mówie poważnie...

jak wyszło?:) jak Ci o tym powiedziala?

Gość dfdfd
Już nie pamiętam jak... wiem że ja byłam zakochana w pewnym chłopaku ona mi co chwile dogryzała i się kłóciłyśmy i to trwało dłuższy czas...ale nie przestałyśmy się widywac, to było dawno temu, wszystkiego nie pamietam, a tym bardziej jak sie zaczeło, chodzi mi po glowie jedna data i kojarze cos ze spacerem chyba na nim jakoś się do siebie zbliżyłyśmy...kurcze nie pamiętam ;p ta przygoda trwała długo ale same poczatki z głowy mi uciekły całkowicie ;)

ale to zostałyście para czy nie>?

Gość dfdfd
Po bojowym okresie kłótni tak ;) Wiele z tego nie pamiętam... pare scen..choc trwało to z 2 lata ... wcześniej łączyła nas przyjazn...pozniej mały sekret...;) O tym, że jest les wiedziałam wcześniej, nie znałam jej partnerki bo była z daleka...i przewaznie tylko dzwonily do siebie... pozniej kolejna...juz miałam przyjemnosc poznac...;p wiec z tym jej byciem les miałam czas się oswoic;)

wiesz ale mi chodzi o to jak Ci było w Tym zwiazku skoro jest albo hetero badz bi? i czemu on sie skonczył?

Gość dfdfd
hm...nie było źle... to było nawet fajne taki mały sekret przed światem w jaki wtajemniczeni byli nieliczni... dlaczego sie skonczył? poszła do innej;) Dlaczego? Nie wiem... inna była 3 razy większa ode mnie... ale za to ustawiona ...wiec raczej kasa kasa...;p

powiem Ci ,ze mam straszny zamet w glowie i nawet nie ma z kim o tym pogadac :(

Gość dfdfd
Wiesz juz tyle lat mineło a one raczej dalej są razem..;) tylko, że tamta jes/była zdradzana z tego co wiem ... i to nie jeden raz i nie z jedną osobą ;d Wiec niech sobie żyją skoro im to odpowiada ;p Jak kiedyś rozmawiałam z "nia" opowiadala mi o skokach w bok z duńczynką, mulatem, kolegą itd...;D wiec mała strata ;p wniosek z tego taki les tez bywają świniami ;p

Gość dfdfd
Jeśli chcesz pogadac zawsze możemy ;) mam czas;)

Gość dfdfd
dunką * eh 4 w nocy...

to super nie wiem co mam zrobic zawsze pociagali mnie faceci byłam w zwiazkach jednym udanych drugich nie . A kobiety hmm zawsze umiałam okreslic czy dana Kobieta jest atrakcyjna zadbana seksowna itd ;) zdazylo mi sie rowniez kikla lat temu calowac z 2-3 kobietami, ale na tym w sumie sie temat zakonczył, ale ostatnio cos sie stalo, moja kolezanka, zaczeła mnie podrywac po prostu uwazam , ze sie zaangażowała bardzo ja lubie cenie lubie z nia spedzac czas ale nie wiem co o tym wszystkim myslec, przysiegam,,,z dnia na dzien staje mi sie coraz blizsza itd nie wiem tylko czy nam sie po prostu cos nie ubzduralo i to tylko chwilowa fascynacja n z jej str moja osoba?:(

Gość dfdfd
jeśli nie masz nic przeciwko temu, to mogłabyś sobie na to pozwolic i spróbowac... jednak jeśli nie chcesz tego to porozmawiaj z nią o tym czy mozecie zostac na stopie koleżeńskiej... u mnie było jakoś podobnie powiem Ci... że stopniowo wkradała się w moje łaski przechodzac od przyjazni do czegos ponad to...ale spędziłam fajnie czas, nie wiem czy żałuje...ale to zawsze coś innego niż z facetem... skoro staje ci się bliższa znaczy że nie byłoby tak źle;)

bliska no ok, ale nie podoba mi sie jako kobieta ciezko to wytłumaczyc , nie wie moze mi sie tylko cos wydaje a moze mi po prostu imponuje tym ,ze cos tam zaczyna do mnie czuc ciezko mi to ogarnac przyzwyczajam sie do jej smów i tel, ale nie wiem co dalej bedzie:)

Gość dfdfd
Wiesz ja też nie chciałam byc z "kobietą" nie wiem co mnie skusiło... fascynowali mnie faceci... teraz też nic się nie zmieniło... nie wiem co sprawiło, że przestała byc dla mnie "koleżanką" i zaakceptowałam tą "kobiecośc" ... ale myśle, że właśnie też imponowały mi jej starania i to, że jest to "zakazany owoc"...sekret.... ;) ma to swoje plusy...ale nigdy nie chciałam byc lesbijką ...

widze,ze mnie doskonale rozumiesz , nie wiem tylko czy dac jej do zrozumienia ,ze mozemy powli cos w tym kierunku zrobic, nie chce jej zranic skrzywdzic itd nie wiem czy bede umiała sie przełamać nie wiem czy to jest toczego dzis chce Może gdyby mi sie bardziej podobała było by mi łatwiej sie okreslic a tak lipa

Gość dfdfd
Myślę , że jesli jej bedzie na Tobie zależec to powoli będzie przełamywac twoje blokady i bedzie cierpliwa... może jak będzie cos o tym wspominac porozmawiaj z nią o swoich wątpliwościach i własnie powiedz ze nei chcesz jej zranic ale na obecną chwile nie mozesz dac jej gwarancji czy to wyjdzie... Moja była typem chłopczycy ;) z urodą różnie jednym się podobała innym nie ;)

wiesz ja nigdy nie oceniam ludzi ze wzgledu na wyglad kase itd , przy wyborze znajomych partnera rowniez tym sie nie kieruje wiec to nie jest dla mnie jakis ogromny problem ja zaakceptowac kurde nie wiem jak mam z nia taka rozm zaczac w ogole ciezko mi tropche i głupio zarazem mimo,ze nie mam juz 17 lat dawno:) Ale zastanawiam sie nad tym ,ze to moze ja sie pomyliłam ,moze jej zalezy na mnie jak na dobrej przyjaciolce powierniczce itd(choc odnosze inne wrazenie niestety )

Gość dfdfd
Zawsze to coś nowego...taki związek różni się troche od bycia z facetem... jest to trochę inna człośc...jakbyś miała obok siebie przyjaciółkę i kochankę w jednym;) faceci są delikatni...ale kobiety jakoś tak bardziej...nie wiem jak to opisac;) Tworzy się inna trochę więź...

Gość dfdfd
Ja byłam jakoś w Twoim wieku jak to się zaczynało... możesz się mylic dlatego najlepiej z nią o tym porozmawiac... nie jakos tak "co to ma znaczyc" tylko delikatnie ...by mogła byc szczera;)

dobrze zgodze sie z Toba w tym momencie, calowanie przytulanie itd spoko jest ok, ale nie wiem czy bym umiała sie przełamac co do sexu z kobieta???? to takie wszystko porypane jest bardzo :) ale wiem jedno,ze na razie nie chce zrywac z nia kontaktu ( nie wiem czy dlatego ,ze sie znamy i ja lubie czy z innych powodow)? tylko nie wiem co bedzie dalej poniewaz ona nie dlugo wyjezdza nie wiem czy mam prawo prosis ja o to by została skoro nie jestem niczego pewna w 100% niestety :(

ile mialas lat?? ja juz dawno nie mam 17 :) nie chce pisac ile mam doladnie ale z rocznika 198 cos wiesz swiat jest maly , nie chce zeby ktos sie domyslil ze to ja akurat tu pisze ale po 20ce juz jestem heheh>>>

były momenty ze zaczynalismy rozm badz pisanie ale chyba obie sie krepujemy zeby sie otworzyc na cały gwizdek ;/ jedna boi sie reakcji drugiej tak mi się wydaję>...

Gość dfdfd
Hm..teraz tak pomyślałam, że taki wiek... bez urazy ale znałam dużo dziewczyn jakie właśnie mając 16-18 lat wiązały się z kobietami... teraz mają facetów i są szczęśliwe ;) Wiec chyba jest to jakiś taki okres wchodzenia w takie układy;) Nie jestem wiele starsza niż ty ... bo 6 lat(no dobra dla jednych to masa czasu dla innych nie, ale pozostanmy przy tym że nie jestem hehehe) i mi już to przeszło ;p Co do seksu... hm... kurcze nie pamietam mojego 1 razu z nią.... ale to było chyba jak totalnie się upilam...siedziałysmy u mnie w sylwestra i jakoś tak wyszło... ;) nie było źle ...;P szczerze z facetem bywało dużo gorzej ;p ale na wszystko jest swój czas;) Jeśli bardziej czujesz, że chcesz ją tutaj zatrzymac porozmawiaj...z nią o tym co was łączy... jeśli czujesz, że poradzisz sobie gdy jej nie bedzie i nie bedziesz tego żałowac mozesz pozwolic jej odejsc;)

Gość dfdfd
kurcze przeczytałam że masz 17 ;p

Gość dfdfd
Jak to sie zaczynało ja własnie byłam koło 17 ... ;p