Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtekuu

jak facet ma poderwac nieznajoma kobiete na ulicy?

Polecane posty

Gość wojtekuu

jak 30 letni facet ma wg was poderwac nieznajoma na ulicy,przystanklu,kolejce itp, ktora mu sie podoba? jak ty chcialabys byc poderwana,zalozmy ze jestes wolna, co ma powidziec jak sie zachowac? czy np prosty text typu"podobasz mi sie czy dasz sie zaprosic na kawe jest na miejscu? czy odrazu trzeba leciec z kwiatami itp??tylko sczezre i powaznie prosze bo jednak przyznajcie same widzimy tylu fajnych faqcetow na ulicy a jednak nic nie robimy oprocz dyskretnych spojrzen czasami, kobiety udaja niedostepne, przewazajaca wiekszosc par i dzieciakow powstaje po alkocholu czy narkotkach bo wtedy nie trudno o prezlamanie lodow, a jak na trzezwo na ulicy poderwac kobiete bo kobieta faceta nie podrywa prawie nigdy a te subtelne sygnaly to wstawcie miedzy bajki, bo facet i tak nie zaraguje. ps. czy np gdyby brad pitt podbiegl do was na ulicy i powiedzial wprost ze chce sie bzykac to czy byscie mu daly??:

Gość Pretty woman............
jasne,ze nie!!! nie wiem wiele zalezy od sytuacji i miejsca itd bo jesli to jest ten sam przystanek i na dodatek ten sam bus czy tranwaj to o wiele to ulatwia sprawe mozna sie zapytac czy juz pojecha labo na jkai np autobus Pani czeka, gdzie Pani wysiada ,ze ladna pogoda,ze korki ,ze sie busy spozniaja itd takze tj mowie wszystko zalezy od miesjsca a jesli to jest inne miejscre to sie usmiechnac subtelnie to juz polowa sukcesu zapytac o ulice jest mase pomysłow ps nie podoba mi brad pitt haha

Gość dfdfd
a ja lubie troche inwencji twórczej u faceta...bo takie teksty czesto slyszymy i są one nudne...choc czasem wystarczy uroczy usmiech fac;) ale fajnie jakby czys zaskoczył ;)

dobry komplement raczej dobrze tarfiony nigdy nie jest zły Panowie troche kreatywnosci :) dfdfd:: odpisałam na Twoj post na moim topiku

Gość o ja prdooole
"ps. czy np gdyby brad pitt podbiegl do was na ulicy i powiedzial wprost ze chce sie bzykac to czy byscie mu daly??: " jak masz takie parcie na ruchanie,to nie prosciej isc do burdelu? i nawet jesli wygladasz jak brad pitt i z takim tekstem wyskoczysz to dostaniesz po prostu w pysk! a nawet jak zastosujesz jakies sztuczki proponowane na tym topiku wyzej i ponizej to i tak w praniu wyjdzie, ze chcesz sie tylko seksic. pożądna ci wtedy nie da i tez da w pysk, a jak chcesz ruchac kurewki to wlasnie idz do burdelu - na to samo wyjdzie.

haha dobre;D

Gość kot szorstkowąsy
b p i różni inni przystojniacy nie muszą robić takich numerów bo najczęściej bez problemu podrywają i są otoczeni przez wiele kobiet które same się napraszają ale gdyby tak zrobił to z pewnością znalazłaby się niejedna chętna

Gość kot szorstkowąsy
ja zawsze pytam o budowę geologiczną ziemi i jeszcze się nie zdarzyło aby to nie zadziałało :classic_cool:

Statystycznie w wieku 30 lat większość już kogoś ma. Dlatego licz się z tym że jak już kogoś poznasz, też będzie zaczepiana przez innych i to takich, którzy nie muszą o to się pytać na forum. :classic_cool:

Gość kjnujibuybuybyb
glupi ruchacz:o na szczescie w oczach wiekszosci ruchaczy widac ta desperacje i instynktownie sie ich unika"o