Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawa bezrobotnych

Bezrobotni maja swoje prawa!!!!

Polecane posty

Gość prawa bezrobotnych

Prawa dla ludzi bezrobotnych! [19.07.2011] 09:17 prawa bezrobotnych 1. Powinni miec oplacane rachunki a) za mieszkanie lub dom b) gaz c) prąd d) telefon stacjonarny e) abonament telewizyjny f) abonament dekodera antenty satelitarnej 2. Bezrobotni powinni dostawac wyplate od panstwa a) od 3000-4000 tysiecy zlotych 3. Wyżywienie a) mieso (kotlety, kurczaki, ryby) - 30 kilo miesięcznie b) mleko, masło (40 sztuk) c) pieczywo (dostarczane codziennie w opiece społecznej) d) słodycze ( dostarczane codziennie w opiece społecznej) 4.Ubrania - Bezrobotni powinni byc zabierani do luksusowych budikow by mogli sobie wybrac ubranie na koszt panstwa lub uni europejskiej.

Gość kwiatek**
o! ike korzysta z tych wszystkich praw !!!

nie mam litosci dla leni i obibokow, bezrobotnym jest sie z wyboru i ze zmanierowania. Chcesz jesc ---pracuj. ROzumiem ktos chory i nie moze , to ok. Jednak W Polsce, to raj na ziemi, nie masz pracy- to po zasilek . Zdrowa osoba powinna pracowac, nie ma na to wymowek. Zaraz pewni ektos powie , no tak ale pracy nie ma itp, praca zawsze jest tylko nie trzeba grymasic , ale brac co jest. Ja bym zniosla wszystkie zasilki dla bezrobotnych, rozumiem trudne sytuacje , zasilki socjalne. Jednak zdrowy czlowiek siedzi w domu i za to mu jeszcze panstwo placi....

Bezrobotny ma jedno prawo : szukać roboty :p :D ,a jeśli nie znajdzie ,to ma drugie prawo : umrzeć :classic_cool:

Gość jasny piorun
xyzed: - tym razem to ja sie zgodze z tobą :D Bezrobotni mają prawo do pracy. A ze sie doopy nie chce ruszyc, bo tam "poratują" fajeczką, tam sie złom skrobnie na piffko to juz ich sprawa. 0 - litości. Oczywiście ze są przypadki losowe, ze az sie serce kraje jak sie widzi taką rodzinę, która walczy o prace a tu ciąglei z każdej strony pod górke, no ale...

Gość jaaaa123
" nie masz pracy- to po zasilek . " ja pierdole co za debil; jaki zasiłek? jeśli berobotny ma już zasiłek to tylko przez jakiś czas a poza tym musiał wcześniej sobie na niego zapracować, więc nic od nikogo nie dostaje, kumasz czy masz za daleko do łba?

Gość jaaaa123
arpad17 a brac co jest to moze tylko taki głąb jak ty

Gość ytrtyty.
koorwa to prowo juz bylo 💤