Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arizona dreem

Co poradzic ? czy powinnam olac znajomosc?

Polecane posty

Gość Arizona dreem

Mam takie pytanko... moze wyda sie wam dziwne ale prosze o madre prady... otoz kilka dni temu moj dawny kolega wpisal na FB jakis tam wpis o swojej dziweczynie - BYL SMIESZNY.....i taki mni sie wydal go na smiesznie skomentowalam... Potem widze ze ta jego laska - wpisala ze cytuje: Nie rozumiem misiaczku tej uszczypliwosci powyzej a ty? Poczym on wpisla: ze tez nie/ i inny moj wpis skomentowla milo. to nie wszytsko bo teraz zaczy na sie Ciekawie... Poniewaz uznalam ze panna - zle mnie ocenia nie zniazam sie do poziomu pisania zlosliwie wiec pod tamtytmi komentazrami jej i jego - napisalam ze to nie sarkazm byl i czy wiedza ze sarkazm - to moze nie wyszukany dowcip ale swiadczy o duzej inteligencji skoro mnie tak ocenili dziekuje i pozdrawiam. Po czym kolejnego dnia ZNIKL moj opis, ich zostaly a on skasowal jeszcze swoje inne wpisy pod moim tekstami czy fotami. Co sadzicie o tym?

Gość alalalalalalalalalallaa
pojebani

Gość obiektywna_ehe
sądzę ze jestes niedorozwinięta. zakładasz 2 takie same, ba z tą różnicą ze teraz przerzuciłas sie na Facebooka, a wczesniej pisałas o NK. Ile ty masz lat dziecko? Czy ty jestes zdrowa psychicznie ? Jak Cie to musi bolec ze on Cie olał , haha ale mam z Ciebie zlewke.... Dziecko zajmij sie czyms praktycznym, konstruktywnym, czyms na przyszłosc ! nie wiem idz pozmywac naczynia albo cos, ale odpusc te wpisy haha

Gość poniedziałek i sobota
myślę, że są oboje przewrażliwieni, tzn. ta panna to źle odebrała i poinformowała tego kolesia, w związku z czym on jest za nią. jeżeli barrrrdzo Ci zależy to zadzwoń do niego przez telefon, powiedz,ze źle cię odebrali/intencje i zauważyłaś skasowanie wpisów, co cię zastanawia, a jeżeli to tylko znajomi to olej to, pojebana ta lalka i tyle

Gość ślązaczka_
a co ty masz do niego że tak cię to zabolało co? ma dziewczynę i między sobą mogą pisać co chcą, to po co się wtracąć?

Gość rgrerfge
facebook zniszczy Wam mózg!!! tak samo z nk!!! tłumoki