Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arizona dreem

Co powinnam zrobic

Polecane posty

Gość Arizona dreem

Sprawa jest taka Pojawil sie wpis znajomego kolesia- smieszny o swojej pannie na NK Smiesznie go skomentowalami i tyle on pozniej moje tez tego dnia komentowal foty i wszytsko gra do wieczoira Potem Jego panna - nazwala mnie ze pisze z sarkazmem i zlosliwie i czy On to rozumie? On - ze tez nie Postanowilam wkroczyc do akcji bo nie lubie jak mi ktos mowi ze cos robie tak jak nie robie! Wiec im napisalam ze sarkazm to nie byl - a jezeli tak uznaja to mi milo, bo jak uwaza jakis tam madry Pan bla bla bla sarkazm swiadczy o duzej inteligencji. Serdecznie ich pozdrawiam i tyle. Kolejnego dnia okazuje sie ze moj wpis zniknol....zostal skasowany ich pozostalu z moim 1. Po czym kolega pokasowal inne swoej wpisy w moim profilu nie wszytskie ale naj swiezsze.... Jas porazka.... Co powinnam zrobic? Panna wyraznie jest niedowartosciowana...a zeby bylo smieszniej nie widzialam sie od lat ani z kumplem a tym bardziej z nim i te panna.

Gość elkaz kanapy
Nierozumiem zachowania kolegi znacie sie od lat i boi siepanienki

Gość Arizona dreem
Nigdy nic zlego na te panne nie powiedzialam :) wiec tym bradziej nie pojmuje je ataku i wsumie mysle ze wyszla na koze

Gość obiektywna_ehe
idz i skocz do wanny i sie utop. A co cie interesuje co on zrobił ? Kocha ją i zrobił to dla niej, na złosc Tobie. Pogódz sie z tym, ze jestes gorsza. poza tym jak ktos zyje tylko Naszą-klasą, to bardzo ci wspołczuje..... problemy na nk muszą mieć naprawde inteligentni ludzie....

Gość Arizona dreem
To niej est problem ludzi NK i nia nie zyje poniewaz mieszkamy na 2 krancach swiata jakis kontakt mam ale Internetowy... pozatym kachajac kogos nie mozna zatracac swojego myslenia a ja nie Ocenilam piszac cos nikogo zle wiec nie rozumiem skad panna sie do mnie przyczepila. TYmbardziej ze znam kolesia 16 lat a ona 3 gdybysmy mieli cos do siebie wiecej juz by to trwalo albo sie wczesniej dzialo.

Gość Arizona dreem
obiektywna_ehe idz i skocz do wanny i sie utop. TAKIE porady to radz swojej ....

Gość obiektywna_ehe
Gdybyś miała choć troszke inteligencji to byś nie wypisywała takich bzdur na forum. Co kogo interesuje, ze Ci jakas panna napisała tak, a siak. Przeciez ten twój problem jest tak błahy, ze nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać..... Masz problem z wpisem na naszej-klasie, to sie kwalifikuje do problemu przedszkolaka, któremu kolezanka zabrała lalke i nie chciała oddać.... idz poskarż się pani przedszkolance.... Widać mocno zabolało Cie to, ze ten twój kolega Cie olał i skasował te twoje brednie które tam nawypisywałas... boli Cie ze to ona mu kazała zrobic i on bez mrugnięcia okiem, i bez uwzględnienia tej wszej supr 16 letniej znajomości po prostu olał cie i wykasował twoje wypociny na tym śmiesznym dla mnie nk...

Gość Arizona dreem
Mnie to wcale nie smieszy.... i ne jest smieszne .... nie wydaje mis ie ze to problem z przedszkola w ktorym od jakiegos czasu pracuje jako zastepca dyr-ra. Nie rozumiem po co piszesz skoro sie meczysz pisaniem w twmacie i pieklisz... Tak to dla mnie jest problem bo NIC nie zrobilam a zostalam potraktowana zle. I nie mam zamiaru uszow zwijac. Forum jest do pisania tego co kazdy chce ty natomiast nie musisz odpisywac i czytac

Gość Arizona dreem
Problem dla mnie istnieje bo nie wiem czy powinnam sie jeszcze kiedykolwiek odzyawc do kogos kto z jednej strony pisze e-maile w ktorych jest inna resc a potem wykonuje takie ruch przy czym innym. A i jeszcze jedno milosc- nie sprowadza sie do usteps dla 2 odoby.... nigdy predzej czy pozniej topadnie gdy ktos zatraca siebie.

Gość obiektywna_ehe
Jasne ze forum jest do pisania, ale do pisania sensownego. Ty natomiast zakłądasz 1000 takich samych tematów i wyraźnie cofasz sie w rozwoju..... za duzo pracy w przedszkolu ?

Gość Arizona dreem
obiektywna_ehe S**********************laj nik cie tu nie zapraszal idz popisz sobie na murze

Gość Arizona dreem
Nie mam zamiaru znizac sie do TWOJEGO obiektywnego poziomu i nie pisz TU nic wiecej Pytam innych co sadza nie ciebie twoja opinia jest nader obiektywna ;p

Gość obiektywna_ehe
Z-ca dyrektora w przedszkolu to Cie moze zrobił.... niepomyślał niestety, ze nie wszystkie dzieci rodza się w pełni rozwinięte na umyśle. Napisz prosze, ile ty masz lat? Sądząc bo randze twojego problemu, śmiem twierdzić ze nie więcej niz 14 do 16.... Za nauke sie weź, wakacj szybko przelecą..

Gość Arizona dreem
Bujaj sie sama nieudacznco co siedzisz na kompie od rana bo a- olewasz prace b- olewasz dziecko c- olewasz czas bo myslisz ze masznie wiem ile idz popatrz w lustro jak wygladasz i jak jestes denna i cyniczna mam tyle lat ile mam :) nie twoj INTERES

Gość Arizona dreem
Wieczorkiem mam ten sam watek co z ranwy jak oceniacie cala sytacje... olac i normalnie sie odzywac, nie odzywac sie :D

Gość paoooola 31
i co odezwal sie?