Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan P

Problem z samym sobą. Szukam odpowiedzi

Polecane posty

Gość Pan P

Witam. Mam 28 lat i mam podobne problemy. Często brakuję mi słów, zapominam o wielu rzeczach, mam problemy z koncentracją. Dodatkowo mam dysortografie. Potrafię godzinami gadać o różnych rzeczach i a potem o nich zapominać. Mam wrażenie że jest coś ze mną nie tak.. Czytałem na jakimś forum iż może być to związane z padaczką. W dzieciństwie miałem atak padaczki ale od tamtej pory nigdy nie powtórzyło się to. Jest to bardzo uciążliwe dla mnie i mojego otoczenia. Staram się brać magnez raz dziennie ale nie wiem czy to mi w ogóle pomaga. Zamierzam iść do lekarza ogólnego. Czy macie jakieś rady drodzy forumowicze? Ostatnio mam przez to problemy z dziewczyną i nie chce jej stracić a nie wiem co robić.. Czy ma ktoś podobne objawy?

Gość jakieś rady chyba oczywiste
idź do neurologa neich zrobi pełną diagnostykę nie orientuję się ale chyba potrzebvne jest skierowanie od lekarza rodzinnego wypróbuj preparaty z miłorzębem i lecytyną, poprawiają pamięć i krążenie krwi w mózgu być moze lekarz zapisze Ci także Nootropil, lek na receptę

Do specjalisty zawsze jest potrzebne skierowanie od rodzinnego, tu nie ma wyjątku. Chyba, że prywatnie, ale wtedy badania mogą kosztować kupę kasy.